Trabzon’un keyfi kaçtı!

09.04.2021 - 17:52 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 17:59

Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile oynayacak Trabzonspor, Kayseri maçında sakatlanan Ekuban ile Nwakaeme’nin son durumunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Trabzon’un keyfi kaçtı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 34. haftası Karadeniz derbisine sahne olacak. Çaykur Rizespor, Trabzonspor’u 10 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da konuk edecek.

Trabzonspor'dan açıklama geldi

Karşılaşma öncesi Trabzonspor’un canını sakatlıklar sıkıyor. Bordo mavili kulüp bir açıklama yaparak, hem Anthony Nwakaeme hem de Caleb Ekuban’ın son durumları hakkında bilgi verdi.

Nwakaeme'de gerilme ve ödem

Kayserispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Nwakaeme’nin bugün çekilen MR’ında kas gerilmesi ve ödem tespit edildi. Yıldız futbolcunun tedavisine başlandığı bildirildi.

Ekuban'ın sakatlığı hakkında bilgi

Ekuban’ın ise dün çekilen MR’ında kas gerilmesi ve ödem tespit edilmiş olup golcü futbolcunun da tedavisinin devam ettiği açıklandı. Trabzonspor’un hücum yükünü çeken iki ismin de Çaykur Rizespor’a karşı oynamaları zor görünüyor.

İkilinin ligde 14 golü var

Trabzonspor'da bu sezon Süper Lig'de Caleb Ekuban 26 maçta 8 gol, 3 asist, Anthony Nwakaeme de 27 karşılaşmada 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler