Fenerbahçe, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu ile 4 gence imza attırıyor

16.03.2022 - 16:21 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 09:06

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural ile yarın törenle sözleşme imzalanacağını duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu ile 4 gence imza attırıyor

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için yarın saat 17.30’da,  Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde imza töreni düzenleneceği açıklandı.

"Geleceğin Fenerbahçe’sinin imzaları atılıyor"

Sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından "Geleceğin Fenerbahçe’sinin imzaları atılıyor. Kulübümüz, kadrosunda bulunan 6 genç oyuncunun sözleşmesini uzatıyor." ifadeleriyle yapılan duyuru şöyle:

İlgini Çekebilir
İşte Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye getireceği golcü!
Habere Git

Berke Özer yer almadı

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalanacağını açıkladığı futbolcular arasında sözleşmesi sezon sonunad bitecen olan 21 yaşındaki file bekçisi Berke Özer'in yer almaması dikkat çekti. Genç kalecinin sezon sonunda sarı lacivertli kulüpten ayrılarak Avrupa'da bir kulübe transfer olacağı iddiaları gündeme gelmişti.

 

Ferdi, Muhammed ve Melih'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu

Fenerbahçe'de yarın sözleşme imzalanacak futbolculardan Ferdi Kadıoğlu, Melih Bostan ve Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya'nın sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyordu.

Arda Güler'in sözleşmesi uzatılacak

Son haftalarda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ve otoritelerinin dikkati çeken 17 yaşındaki Arda Güler'in sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda sona erse de genç yıldız adayının sözleşmesi en az 3 yıl daha uzatılacak. 

Arda gibi genç kaleci Osman Ertugrul Çetin de sözleşmesi uzatılacak isimlerden biri.

İsak Vural yeni transfer

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı 2006 doğumlu Benfica ve Barcelona altyapılarında forma giyen İsak Vural da yarın törenle sözleşme imzalayacak.

Senin için hazırladığımız haberler