Adana Demirspor, Dorukhan Toköz transferini resmen açıkladı

21.07.2023 - 17:24 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 18:19

Adana Demirspor, Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Dorukhan Toköz'ü kadrosuna kattı. Kulüp, transferi resmen açıkladı. İşte sözleşme detayları...

Adana Demirspor, Dorukhan Toköz transferini resmen açıkladı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi Şimşekler, bir oyuncuyu kadrosuna kattı.

Dorukhan Toköz transfer edildi

Adana Demirspor, Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'ü transfer etti. Dorukhan, Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetine takımdan ayrılmak istediği bildirerek sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

3+1 yıllık sözleşme

Adana Demirspor Dorukhan Toköz'ün sözleşme süresini de açıkladı. Yapılan duyuruda, "Kulübümüz Dorukhan Toköz ile 3+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, bir Hırvat yıldızı daha bitirdi!
Habere Git

İstanbul kulüpleri paylaşamadı

Geçtiğimiz günlerde kulübü Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Dorukhan Toköz'e eksi takımı Beşiktaş başta olmak üzere Fenerbahçe ve Rams Başakşehir'de ilgi göstermişti.

Çapraz bağ sakatlığı sezona mal oldu

Bu sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonun büyük bölümünü kaçıran Dorukhan Toköz, Bordo-Mavili formayı Süper Lig'de yalnızca 6 defa terletti. Başarılı oyuncunun yeni sezon başında hazır olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler