Hüseyin Eroğlu: Transfer döneminde telefonum susmuyor

09.04.2022 - 12:31 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 12:38

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1.Lig'deki küme düşme mücadelesinden futbolcularına gelen transger teklifine kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

Hüseyin Eroğlu: Transfer döneminde telefonum susmuyor

Nazım Türknas/Volkan Yılmaz - AJANSSPOR

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programına konuk oldu. Eroğlu, gündeme ve Altınordu'ya dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Herkes herkesi yenebilir"

Eroğlu, "Maçların kazanılması, moral motivasyon açısından çok iyi ama henüz bitmiş bir şey yok. Bu şekilde devam etmek zorundayız. Bu sene biraz daha farklı. Herkes herkesi yenebilecek güçte şu an" dedi.

"Galibiyetler özgüvenimizi yerine getirdi"

Altınordu Teknik direktörü konuşmasına şöyle devam etti: "Bizim açımızdan da iyi bir yerdeydik ama 7 maçlık mağlubiyet serisi bizi epey bir sıkıntıya soktu. Belki beraberlik alsaydık o maçlarda, daha farklı olurdu şuan ama yine de son maçlarla özgüvenimiz arttı. Ben hep bir galibiyetle çıkışa geçebileceğimizi vurgulamıştım, umarım arkası gelir. Lig bizim için yeni başlıyor."

İlgini Çekebilir
Altınordu’da yeni CEO belli oldu!
Habere Git

"Fikstür zor ama avantaj da var"

Son 5 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını belirten Eroğlu, "İlk yarıdaki son 5 maçın 4'ü içerdeydi. O yüzden şimdi kağıt üzerinde bakınca zor bir fikstürümüz var gibi görünüyor ama avantajımız da şu rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. O yüzden biz kendi maçlarımızı kazanalım ki sonra rakiplerimize bakabilelim" diye konuştu.

"Baraj 43 puan olabilir"

1 Lig'de küme düşme puanının 43'e çıkabileceğini vurgulayan Altınordu Teknik direktörü şunları söyledi: "Bizim galibiyetlerimiz üstümüzdeki takımları da tedirgin etti. Belki 42-43 puanları bulacak bu sene küme hattı, uzun zamandır görülmedi böyle bir durum. O yüzden bu sene daha farklı. 2-3 hafta sonra biraz daha şekillenecek gibi görülse de son haftaya kadar heyecanı sürecek gibi düşünüyorum ben."

"En çok gol yediğimiz sezonlardan biri"

Eroğlu, Altınordu takımının savunmasını kendisinin de eleştirdiğini belirterek "Bu iş sadece hücumla olmuyor, savunma da yapmak gerekiyor. Biz hiç bu kadar gol yememistik mesela, 51 gol yedik bu anlamda kendimizi de eleştiriyoruz yani. Hücumda olduğu gibi savunmada da gereken önlemleri almak durumundayız" dedi.

"Telefonum susmuyor"

Altınordu Teknik Direktörü sözlerini şöyle bitirdi: "Bu sene Enis Destan ile Burak İnce transfer oldular biliyorsunuz ki. TFF 1. Lig'den, Bundesliga'ya oyuncu gönderdik. Bence bu hafife alınacak bir durum değil. Bizim amacımız önce ilk 11'de oynama sayısını arttırmak ki ancak o zaman yurtdışından izlenmeler, teklifler geliyor. Altınordu'da bir sezon geçirip, altyapıyı, sistemi gören oyuncuyu herkes almak istiyor tabii. Bu anlamda benim de telefonum susmuyor transfer sezonlarında."

Senin için hazırladığımız haberler