Kasımpaşa, Gaziantep'ten Günay Güvenç'i Transfer Ettiğini Açıkladı

18.02.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 21:20

Son dakika | Kasımpaşa, deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'dan kaleci Günay Güvenç'i transfer ettiğini açıkladı. İşte detaylar.

Kasımpaşa, Gaziantep'ten Günay Güvenç'i Transfer Ettiğini Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul temsilcisi, kadrosuna bir takviyede daha bulundu.

Günay Güvenç Kasımpaşa'da!

Yaşanan deprem felaketinden etkilenen Gaziantep FK, ligden çekilme kararı almıştı. Bu kararın ardından Gaziantepli oyuncular sezonun geri kalanında farklı kulüplere gitti. Gaziantep temsilcisinin kaptanı Günay Güvenç de Kasımpaşa'ya kiralandı.

Kulüp resmen açıkladı

Ajansspor'un daha önce duyurduğu transferi Kasımpaşa, resmen açıkladı. Yapılan duyuruda, "Kasımpaşamız, Günay Güvenç ile sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

İlgini Çekebilir
Transfer tamam! İşte Günay Güvenç'in yeni adresi
Habere Git

Günay Güvenç'in kariyeri

25 Haziran 1991 doğumlu Günay Güvenç, futbola Almanya'da başladı. 2013'te Beşiktaş forması ile Türkiye'ye gelen file bekçisi, Adanaspor, Mersin İY ve Göztepe'de oynadı. Günay son olarak 2018 yılında Gaziantep'e imza attı.

23 maçın 3'ünde kalesini gole kapadı

Bu sezon Gaziantep FK ile 23 karşılaşmada kaleyi koruyan 30 yaşındaki file bekçisi, 3 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Günay çıktığı 23 mücadelede 31 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler