Transfer Haberi | Eyüpspor Ludogorets Oyuncusu Stephane Badji ile Anlaştı

02.02.2022 - 00:05 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 00:18

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Bulgar takım Ludagorets'in Senegalli önliberosu Stephane Badji transferinde prensip anlaşması sağladı. İşte detaylar...

Transfer Haberi | Eyüpspor Ludogorets Oyuncusu Stephane Badji ile Anlaştı

Spor Toto 1. Lig'de üst sıraların mücadelesini veren Eyüpspor, ara transfer döneminde çalışmalarına hız kazandırdı. Yapacağı takviyeler ile alternatifli bir kadro kurmak isteyen Eyüpspor, Bulgaristan takımı Ludogorets ile transfer görüşmelerinden önemli ilerleme kaydetti.

Asbaşkan açıkladı

Eyüpspor, Ludogorets'ten Stephane Badji transferi için kulüp ile prensipte anlaştı. Konu ile ilgili açıklama Kulüp Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan geldi. Kulaksız, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Stephane Badji ile prenspite anlaştık, Bulgaristan futbolunun önemli bir değeri olan Ludogorets başkanı Alexander Alexandrov’a bu transferin gerçekleşmesindeki yardımları için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başakşehir, Kayserispor ve Bursaspor geçmişi var

Stephane Badji, 2015 yılında Medipol Başakşehir ile sözleşme imzaladı. 1 senenin ardından RSC Anderlecht'e giden tecrübeli önlibero, 2017'de Kayserispor'a kiralandı. Badji, kiralık sözleşmesi sona ermesiden 1 sene sonra ise Bursaspor'a transfer oldu.

Kariyerindeki gollerini sadece Türkiye'de attı

32 yaşındaki Senegali futbolcu, kariyerinde sadece 3 gol atabildi. Bu golleri ise Kayserispor forması ile kaydetti. Badji, Türkiye'de Medipol Başakşehir yıllarında 39 maçta 1 asist, Kayserispor döneminde 35 maçta 3 gol, 3 asist ve Bursaspor yılllarında ise 30 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda skora katkı sunamadı.

Bu sezonki performansı

Stephane Badji, bu sezon Ludogorets ile 31 karşılaşmada görev aldı. Badj, 1 defa arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler