Transfer için düğmeye basıldı! Öncelik Lerma...

24.08.2020 - 10:29 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 10:34

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Yeni sezon öncesi Galatasaray kadrosuna orta saha takviyesi yapacak mı? Lerma ile anlaşma sağlandı mı? Ne zaman transfer için adım atılacak?

Transfer için düğmeye basıldı! Öncelik Lerma...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon takımda yer alan Seri ve Lemina'nın yanı sıra Moder ile Jefferson Lerma'yı gündemine aldı. Galatasaray, hangi futbolcu ile ilgili bu hafta adım atacak? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Galatasaray'da orta saha için transfer adayları kimler?

Teknik direktör Fatih Terim'in önceliğini verdiği bölge orta alanın merkeziydi. Bu doğrultuda adı geçen isimlerle görüşmeler sürüyor. Lemina ve Seri'nin yanı sıra Lech Poznan'dan Jakub Moder ve Bournemouth'tan Jefferson Lerma gündemde olan isimler. 

Galatasaray, önceliği Lerma'ya verdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray bu 4 isim arasında önceliği Lerma'ya verdi. Galatasaray'ın Lerma için bu hafta İngiliz ekibi görüşme yapacağı iddia edildi.

Lerma da takımdan ayrılmak istiyor

2018 yazında Levante’den 28 milyon Euro’ya transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, takımının yeni sezon planlamasında yer almazken, kendisi de Championship’te oynamak istemiyor.

Falcao, Lerma transferi için devrede

Radamel Falcao’nun da vatandaşı olan Lerma’nın, hem takım hem de Türkiye hakkında çok olumlu referanslar aldığı, kulüplerin anlaşması durumunda yeni bir maceraya yelken açmaya hazır olduğu gündemde.

Diğer adaylar transfer gündeminden düştü mü?

Sarı-kırmızılılar, 2023’e kadar sözleşmesi olan oyuncuyu satın alma kiralık olarak kadrosuna katmak adına tüm imkanları seferber edecek. Öte yandan diğer adayların da henüz gündemden düşmediği belirtildi.

Lerma geçen sezon kaç maçta oynadı?

Jefferson Lerma geride bıraktığımız sezonda Bournemouth ekibinde 33 maçta 2708 dakika süre aldı. Futbolcu 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Lerma, kariyerinde daha önce Levante ve Atlético Huila ekiplerinde görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler