Transfer için resmi açıklama: "Sosa'yı çok isterim"

04.06.2021 - 11:06 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 11:09

Fenerbahçe forması giyen Jose Sosa için resmi bir açıklama geldi. Estudiantes Başkanı, Arjantinli oyuncunun transferi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Transfer için resmi açıklama: "Sosa'yı çok isterim"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe’de oynayan Jose Sosa’nın takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Estudiantes Başkanı Martin Gorostegui, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istedikleri yönündeki haberlere yanıt verdi. Sosa, Arjantin’e mi dönüyor? Yanıtı haberde… 

Sosa transferi için açık kapı bıraktı

Estudiantes Başkanı Martin Gorostegui, El Var TV 'de yaptığı açıklamada, Jose Sosa’ya açık kapı bıraktı ve transferin gerçekleşmesini arzu ettiğini söyledi. 

“Bu transferin gerçekleşmesini çok isterim”

Martin Gorostegui, “Bizim için Sosa, Estudiantes ölçülerine uygun bir futbolcu. Geçmişte bazı söylentiler oldu bu konu hakkında. Ben bu transferin gerçekleşmesini çok isterim” dedi. 

Fenerbahçe ile görüştüler mi?

Böyle bir transferin takıma güç katacağını belirten Arjantin ekibinin başkanı, “Sosa’nın dönmesini kim istemez ki? Beğendiğim bir oyuncu. Sosa'nın yeniden Arjantin'e dönmesi tamamen onun tercihine bağlı. Daha önce biz kendisiyle veya kulübüyle herhangi bir görüşme yapmadık” ifadelerini kullandı. 

Sosa’nın kontratı devam ediyor

Bilindiği üzere Jose Sosa’nın Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Sosa, Estudiantes’in altyapısından yetişmiş ve 2009’da 9 milyon Euro bedelle Alman temsilcisi Bayern Münih’e transfer olmuştu. Dolayısıyla taraftarların gönlünde ayrı bir yer tutuyor. 

Fenerbahçe’de Jose Sosa’nın performansı

Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Arjantinli orta saha, Sarı Lacivertli formayla 36 maça çıktı. Sosa bu karşılaşmalarda 4 gol atıp 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler