Transfer için rota belli oldu! Hedef 9 yerli...

25.04.2020 - 10:48 | Son Güncellenme: 25.04.2020 - 10:52

Transfer için rota belli oldu! Hedef 9 yerli...

Galatasaray, koronavirüs salgını nedeniyle transfer politikasında değişikliğe gidecek. Fatih Terim yeni dönemde yerli yıldızların kadroya katılmasını istiyor.

Kulüpler, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor. Bir yandan oyuncularla maaş indirimi konusunda görüşmeler sürerken diğer yandan da yeni sezonun planlaması yapılıyor.

Sözcü gazetesinin haberine göre Galatasaray yeni dönemde yüksek maliyetli yabancı futbolcuları elden çıkarıp Süper Lig’deki yerli yıldızlara yönelecek.

Sivasspor ile sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt yeni sezonda kadroya katılacak.

Yine bonservis bedeli bulunmayan Rizespor’un hücum oyuncusu Oğulcan Çağlayan’la temasa geçilecek.

Başakşehir’in kiralık sözleşmesini feshettiği Arda Turan da geri dönebilir. Terim, yönetimin sıcak bakmadığı yıldız futbolcuyu ısrarla istiyor. Onu takımda ağabeylik yapması için düşünüyor.

Sparta Prag’dan ayrılacak olan Semih Kaya’nın da yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Galatasaray’ın diğer transferleri ise Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu, Roma’dan Mert Çetin ve Villarreal’den Enes Ünal. Bu isimlerin kiralık olarak kadroya katılmaları gündemde.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler