Transfer tamam! Trabzonspor için yola çıkıyor...

24.09.2020 - 09:39 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 09:42

Trabzonspor, bonservisi İngiliz ekibi Leicester City'de bulunan Fousseni Diabate ile anlaştı. Futbolcu ne zaman Trabzon'a gelecek? Bonservisi alınacak mı? Transferle ilgili ayrıntılar...

Transfer tamam! Trabzonspor için yola çıkıyor...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavililer kadrosuna bir orta saha transferi yapmak için harekete geçti. Trabzonspor, Fousseni Diabate’yi transfer edecek mi? Gelişmeler ve detaylar haberde…

Trabzonspor, Diabate ile anlaşmaya vardı

Trabzonspor, Alexander Sörloth’un Leipzig’e transferinin ardından transferde düğmeye bastı. A Spor’un son dakika haberine göre; bordo-mavililer, İngiliz ekibi Leicester City’de forma giyen Fousseni Diabate ile anlaşmaya vardı.

Diabate bu akşam İstanbul’a gelecek

Trabzonspor, Malili kanat oyuncusuyla ile kiralık olarak el sıkışırken, futbolcunun bugün akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı ifade edildi.

Diabate hangi takımlarda oynadı?

Diabate geçen sezon Amiens ekibinde 24 maçta 1399 dakika süre aldı ve 1 gol 3 asistlik performans sergiledi. 2018-19 sezonunda ülkemizde Sivasspor forması da giyen Diabate, 17 maçta 2 gol atıp 3 kez de gol pası vermişti. Diabate’nin kariyerinde Leicester City’nin dışında Guingamp ve Reims ekipleri de bulunuyor.

Diabate’nin Leicester ile sözleşmesi ne zaman bitecek?

1.75 boyundaki Diabate, sol ayağını etkin kullanıyor. Diabate, sağ kanat, sol kanat ve santrfor pozisyonlarında oynayabiliyor. Futbolcunun Leicester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Oyuncunun bonservisi ise 2.2 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler