Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru Beşiktaş'a transfer oluyor

01.07.2022 - 10:12 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 11:01

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray'ın eski yıldızının siyah beyazlıların teklifini kabul etti.

Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru Beşiktaş'a transfer oluyor

Gedson Fernandes ve Romain Saiss'i kadrosuna katarken Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Cyle Larin'in ayrılığı sonrası kanat transferine yoğunlaşan Kartal, Galatasaray'ın eski yıldızı için mutlu sona yaklaştı.

Nijerya basını transferi duyurdu

Nijerya basınında yer alan haberlere göre transferde Trabzonspor ve Galatasaray ile de adı anılan Yunan ekibi Olimpiakos'ta forma giyen 25 yaşındaki Nijeryalı yıldız Onyekuru, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Muleka transferinde Beşiktaş'a zorlu rakipler!
Habere Git

Düşük bonservis ücreti, yüksek maaş

İddiaya göre; Yunan ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya Beşiktaş'ın çok düşük bir bonservis ücreti vereceği ancak iyi bir maaş ödeyeceğini yazdı.

Galatasaray'da 3 kez kiralık forma giydi

Galatasaray'da daha önce 3 farklı sezon kiralık oynayan ve 71 maça çıkan 25 yaşındaki Onyekuru, 22 golün altına imzasını atmıştı.

Geçen sezon sadece 1 gol ve 1 asist

Henry Onyekuru, geçen sezon Olympiakos formasıyla oynadığı 27 maçta sadece 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı ve etkisiz bir performans gösterdi. Nijeryalı oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler