Hatayspor'dan Transfer Yasağı İddialarına Cevap

12.10.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 16:44

Hatayspor'a, Pablo Santos'un alacaklarını ödemediği gerekçesiyle FIFA tarafından transfer yasağı verildiği iddia edildi. Kulüp açıklama yaptı. İşte detaylar.

Hatayspor'dan Transfer Yasağı İddialarına Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, teknik direktörlük koltuğuna Volkan Demirel'in gelmesi ile son 2 maçını da kazanmayı başardı. Çıkışa geçmeye hazırlanan kulüp, FIFA tarafından verilen transfer yasağı iddiası ile şok oldu. Bordo-Beyazlılar, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Pablo Santos'un alacakları yüzünden transfer yasağı iddiası

Fanatik'te yer alan haberde Güney ekibinde 2020-21 sezonunda Braga'dan kiralık forma giyen savunma oyuncusu Pablo Santos'a olan borç ödenmediği için 3 dönem transfer yasağı geldiği iddia edildi. Hatayspor ise bu haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Hatay'a yasak
Habere Git

"Ödeme yasal süre içinde yapılmıştır"

Hatayspor tarafından yapılan açıklamada, "Yasal süreci devam eden eski bir futbolcumuzun davası ile ilgili FIFA tarafından kulübümüze gönderilen ödeme bilgisi yazısına istinaden gerekli ödeme yasal süre içinde yapılmıştır. Basında yer alan "transfer yasağı" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler