Transferde büyük sürpriz! Fırtına'da Bakasetas'ın yerine bomba isim...

19.01.2024 - 09:29 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 09:43

Yunun futbolcusu Anastasios Bakasetas'ı Panathinaikos'a göndermek üzere olan Trabzonspor'a Kolombiyalı yıldız James Rodriguez önerildi. Detaylar haberimizde...

Transferde büyük sürpriz! Fırtına'da Bakasetas'ın yerine bomba isim...

AJANSSPOR - HABER

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Anastasios Bakasetas için Yunan ekibi Panathinaikos ile görüşen Trabzonspor, bir yandan da yıldız futbolcunun yerini doldurmak için harekete geçti.

Transfer pazartesi resmiyet kazanacak

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Trabzonspor'un sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Bakasetas'ı transfer etmek için harekete geçti. Salı günü Trabzon'a gelen Panalı yetkililer yıldız futbolcuyla el sıkışırken, Trabzonspor ile de prensip anlaşmasına vardı. Transferin pazartesi günü resmiyet kazanması bekleniyor.

James Rodriguez önerildi

Fanatik'te yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren ve Bakasetas'tan boşalacak 10 numara bölgesine de takviye yapmak isteyen Trabzonspor'a menajerlerin, James Rodriguez'i önerdiği öğrenildi.

Sao Paulo'da forma giyiyor

Geçen sezon Yunanistan ekibi Olympiakos ile yollarını ayırdıktan sonra Brezilya’nın önemli kulüplerinden Sao Paulo ile 2025’e kadar imza atan Rodriguez, burada şu ana kadar 14 karşılaşmaya çıkarken, 2 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Şartlar masaya yatırılacak

Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmaylarının, camiayı her anlamda heyecanlandıracak bir isim olan 32 yaşındaki süperstarın ekonomik şartlarını masaya yatırdıkları öğrenildi. Tecrübeli oyuncuya, Avrupa’dan başka takımların da ilgisinin olduğu bildirildi.

24 kupa kazandı

Porto, Monaco, Bayern Münih ve Real Madrid gibi önemli takımların formalarını giyen Kolombiyalı yıldız kariyerinde 24 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler