Transferde büyük sürpriz! Tosic, Türkiye'ye dönüyor!

31.05.2019 - 09:16 | Son Güncellenme: 31.05.2019 - 12:16

Transferde büyük sürpriz! Tosic, Türkiye'ye dönüyor!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; siyah-beyazlılar, Çin’de mutsuz olan Dusko Tosic için harekete geçti. Tosic, Beşiktaş’a geri mi dönüyor? Yaşanan gelişmeler şöyle:

Tosic, kiralık olarak Beşiktaş’a dönüyor

Beşiktaş, eski stoperi için harekete geçti, Çin’de mutsuz olan Dusko Tosic teklifi kabul etti. Başkan Fikret Orman’ın “Bonservisini hallet” dediği Sırp yıldız, kiralık olarak yuvaya geri dönmeye hazırlanıyor.

Tosic, Beşiktaş’a kaç para kazandırmıştı?

Sezon başında 4.5 milyon Euro kazandırarak Guangzhou RF’ye giden Tosic, Çin’de mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.

Fikret Orman'dan Tosic'e: ”Bonservisini hallet”

Başkan Fikret Orman ile bizzat görüşen Tosic’in teklifi kabul ettiği öğrenilirken, Orman’ın tek bir şartı var: “Bonservisini hallet.” Tosic’in, hem Çin’deki hayata alışamadığını hem de düzenli oynayamamaktan rahatsız olduğunu kulübüne ilettiği öğrenildi.

Tosic, Beşiktaş’a dönüyor

Kulübün büyük ölçüde ikna eden Tosic, kiralama formülüyle Kartal olacak. Transfer sürecinin uzamadan, önümüzdeki günlerde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Tosic, İstanbul’a dönüş hazırlığına çoktan başlarken, KAP açıklaması için geri sayıma geçildi.

Tosic 3 maçtır kadroda yok

Beşiktaş’a 4.5 milyon Euro kazandırarak Çin’e giden Dusko Tosic, Guangzhou RF’nin oynadığı son 3 lig maçında kadroya dahi giremedi. 11 haftalık periyotta sadece 4 karşılaşmada görev yapan Sırp futbolcu, gemileri yaktı. Herhangi bir sakatlık problemi olmamasına rağmen oynatılmayan Tosic’in, Çin’deki sosyal yaşama da hiç adapte olamadığı öğrenildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler