Transferde Cenk Tosun bombası!

05.08.2019 - 08:38 | Son Güncellenme: 05.08.2019 - 11:38

Transferde Cenk Tosun bombası!

Yeni sezonda mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarılı olmak isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın, Everton forması giyen Cenk Tosun’u kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Cenk Tosun, Galatasaray’a transfer olacak mı? Detaylar haberde…

Transfer çalışmaları Fatih Terim'in isteği doğrultusunda ilerliyor

Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, Cenk Tosun’u renklerine bağlamak istediği gündemde.

Marca Silva'nın planları arasında Cenk Tosun yok

Geçtiğimiz sezon Everton’da ilk 11’de fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun’a Marco Silva, “İlk tercihim sen değilsin. İkinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bu senin için sorun yaratmayacaksa kalabilirsin. Ayrılmak istiyorsan gidebilirsin. Eğer kalırsan ve sorun etmeden antrenmanlarda sıkı çalışmaya devam edersen mutlu olurum. Ancak gitmek istiyorsan da seni durduramam” diye konuştu.

Mitroglou gidecek, Cenk Tosun gelecek

Öte yandan milli golcüyle ilgili son gelişmelerin ardından Galatasaray’ın devreye girdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Falcao için bastırırken Mitroglou’nu da göndermeye çalışıyor.

Galatasaray, Cenk Tosun'u kiralamak istiyor

Eğer Yunan forvet ayrılırsa, ikinci bir golcü alınacak. Cim-Bom, Cenk Tosun’u kiralayarak bu işi bitirmek istiyor.

Cenk Tosun geçen sezon kaç gol attı?

Cenk Tosun geçtiğimiz sezon Everton formasıyla Premier Lig’de 25 maçta bin 50 dakika süre alırken, 3 gol attı ve 3 asist yaptı. Milli futbolcu Cenk Tosun’un kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler