"Transferde hareket alanımız az"

04.01.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 22:27

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut neler söyledi? İşte detaylar...

"Transferde hareket alanımız az"

Süper Lig'in 16. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

"3 puanı alıp üst tarafı zorlamak önemli"

Alanyaspor maçının önemine değinen Erol Bulut, "Çok eksiğimiz vardı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Sol tarafta oynayan Sadık rakibe hiç şans vermedi. Sadece 1-2 gün antrenman yapan Gustavo ve Ozan 90 dakika sahada kaldı. Sakatlıktan dönen Valencia ve Samatta iyi oynadı. 3 puan için mutluyuz. Başakşehir maçından sonra 3 puan alıp üst tarafı zorlamak önemliydi. Birkaç gün sonra önemli bir maçımız var. Benim için en önemli maç oynayacağımız ilk maç. Bu yüzden Alanyaspor maçından önce Kasımpaşa'yı düşündüm." dedi.

"Daha fazla puan isterdik"

Daha iyiye gitmeleri gerektiğini söyleyen Erol Bulut, "16. hafta 29 puan. Daha fazlasını isterdik. Kendimize de bakmamız lazım. Kaleye engellenen en çok şutu olan takım biziz. Bu ne demek? Bazen futbolcularımızın tercihleri yanlış olabiliyor. Bunları daha iyi kullanmamız lazım. Kolay değil ama. Yeni kurulan bir takımız. 18 yeni transfer. Aralıklarla gelen futbolcularımız oldu. Çalışacağız, daha iyiye gitmemiz gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan TFF'nin açıkladığı limitlere bakıldığında az bir hareket alanlarının bulunduğunu da aktaran Bulut, takımlarından memnun olduklarını da vurguladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler