Transferde Jose Sosa çarpışması! Yeni adresi...

10.08.2020 - 10:16 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 10:23

Trabzonspor ile sözleşmesi biten Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın geleceği merak konusu oldu. Jose Sosa, Trabzonspor'da kalacak mı? Fenerbahçe ile görüştü mü? Beşiktaş'a mı katılacak? Transferde son durum...

Transferde Jose Sosa çarpışması! Yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluğu kovalayan ancak; ligi 2. sırada bitiren Trabzonspor, Spor Tahkim Mahkemesi'nin UEFA tarafından verilen 1 yıllık men cezasını onamasının ardından zorlu bir sürece girdi. Bordo-mavili kulübün, eldeki bazı yıldızları tutamayacağı gündeme geldi. O isimlerden biri de Jose Sosa... Jose Sosa, Trabzonspor'da kalacak mı? Hangi takımlardan transfer teklifi var? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Jose Sosa için transfer kapışması

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, sözleşmesi biten yıldız futbolcu Jose Sosa ile anlaşma sağlayamadı ama oyuncudan tamamen de vazgeçmedi. Fenerbahçe ile Sosa’nın menajeri arasında ilk temas kuruldu. Son sürpriz ise tecrübeli oyuncunun Beşiktaş’a önerilmesi oldu.

Trabzonspor'un Sosa'ya son teklifi neydi?

Trabzonspor ile Jose Sosa’nın menajeri Bilardo arasındaki görüşmeler uzun süredir devam ediyordu. Trabzonspor cephesi en son 1.7 milyon Euro teklif etmişti. Bordo-mavililer, teklifini yaptıktan sonra bu konuyu rafa kaldırdı ve beklemeye geçti. Ayrıca yeni teknik patron Eddie Newton’un Sosa’ya sıcak bakmadığı da iddia ediliyor.

Emre Belözoğlu görüşecek

Arjantinli yıldızın menajeri Bilardo, oyuncusunu Fenerbahçe'ye önerdi. Taraflar arasında ilk temas kuruldu. İstanbul’da yaşamak istediği öne sürülen Jose Sosa için Emre Belözoğlu’nun kısa süre içerisinde oyuncuyla görüşme yapması bekleniyor. Fenerbahçe, senelik 1.5 milyon Euro’nun üzerine çıkmayı düşünmüyor. Önerilecek sözleşme süresi ise 1+1 yıllık olacak.

Son karar Sergen Yalçın’a bırakılacak

Bilardo son olarak, Sosa’nın eski takımı Beşiktaş ile de iletişime geçti. 35 yaşındaki oyuncunun Türkiye’de son olarak Kara Kartal’da oynayarak ayrılması teklif edildi.

Beşiktaş, 1.5 milyon Euro'nun üzerine çıkmayacak

Ekonomik sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar’ın 1.5 milyon Euro’nun üzerine çıkması beklenmiyor. Bu konuda son karar Sergen Yalçın’a bırakılacak. Yalçın olumlu rapor verirse, masaya oturulacak.

Sosa, son sezonunda nasıl bir performans sergiledi?

Trabzonspor'da son olarak forma giyen ve şu anda serbest oyuncu durumunda bulunan Sosa, geçen sezon 42 maçta 11 gol atıp 10 da asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler