Transferde Lemina ve Seri ısrarı! Galatasaray...

25.08.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 08:44

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Jean Michael Seri ve Mario Lemina, Galatasaray'da kalacak mı? Transferle ilgili son durum...

Transferde Lemina ve Seri ısrarı! Galatasaray...

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, orta sahaya kimi transfer edecek? Lemina ve Seri takımda kalacak mı? İşte Galatasaray'ın planı...

Galatasaray, Lemina ve Seri ile devam etmek istiyor

Sabah'ın haberine göre; geçen sezon kiralanan Lemina ve Seri ile devam etmek isteyen ancak; yüksek bonservis bedellerine takılan Galatasaray, bu futbolcular için çetin pazarlıklarını sonuna kadar sürdürecek.

Galatasaray'dan bekle ve gör taktiği

Lemina için Southampton 9, Fulham da Seri için 18 milyon Euro satın alma bedellerinde diretiyor. Geçen sezon iki futbolcuyu toplam 7.5 milyon Euro'ya oynatan ve bu rakamı 5 milyon Euro'nun altına çekmeye çalışan sarı-kırmızılılar, oyuncuların kulüpleri için ise 'bekle ve gör' taktiği uygulayacak.

İngiltere'de transfer ne zamana kadar açık?

Türkiye gibi İngiltere'de de transfer tahtası 5 Ekim'e kadar açık. Sarı-kırmızılı yönetim de "Gerekirse son güne kadar Lemina ve Seri için uğraşalım" görüşünde birleşti ve pazarlık süreci henüz bitmedi.

Senin için hazırladığımız haberler