Transferde Ömer Toprak için karar verildi!

26.04.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 18:17

Borussia Dortmund'dan kiralık olarak Werder Bremen'e transfer olan Ömer Toprak ile ilgili flaş bir karar verildi. Ömer Toprak kariyerine nerede devam edecek? Werder Bremen, transferle ilgili kararını verdi.

Transferde Ömer Toprak için karar verildi!

Almanya Ligi'nde Werder Bremen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Ömer Toprak, Werder Bremen'den ayrılıyor mu? Hangi takıma transfer olacak? Türkiye'ye mi geliyor? Transfer konusunda resmi bir açıklama mı geldi? İşte detaylar...

Ömer Toprak, Werder Bremen'de bekleneni veremedi

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Borussia Dortmund forması giydikten sonra Werder Bremen'in yolunu tutan Ömer Toprak, Mızıkacılar'a büyük beklentilerle geldi ancak; sakatlıklar sebebiyle beklentileri karşılayamadı.

Werder Bremen, Ömer Toprak ile ilgili kararını verdi

Werder Bremen'in 30 yaşındaki futbolcu Ömer Toprak ile ilgili verdiği kararı Alman basını açıkladı.

Werder Bremen, devam etmeyi düşünmüyor

İddiaya göre; Werder Bremen, Dortmund'dan 1 yıllığına kiraladığı Ömer Toprak'ı yeni sezonda kadroda düşünmüyor.

Dortmund'a Leverkusen'den gelmişti

Ömer, 2017'de 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen'den Borussia Dortmund'a transfer edilmişti. Tecrübeli ismin Dortmund ile sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde bitecek. 

Dortmund karar verecek

Transferde adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Ömer Toprak ile ilgili kararı Borussia Dortmund kulübü  verecek. Yakın zamanda Dortmund yöneticileri, maliyeti yüksek futbolcular konusunda tasarruf yapılabileceğini ve bazı isimlerle de yolların ayrılacağını duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler