Trabzonspor, Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın peşinde

26.05.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 09:27

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından yeni sezon planlamasında düşünülmeyen milli futbolcu Ozan Tufan ile ilgili flaş bir transfer iddiası geldi.

Trabzonspor, Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın peşinde

Yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de bir yandan da kadro yapılanması için çalışmalar sürüyor. Sarı lacivertli takımda yeni teknik direktörün açıklamasının ardından gidecek ve kalacak oyuncular belli olacak.

Gelecek sezon F.Bahçe'de olmayacak

Sarı lacivertli takımda Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan gelecek sezon kadro düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor.

Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun adı Beşiktaş'ın yanı sıra Süper Lig'den birçok kulüple anılırken, sarı lacivertli yönetimin milli futbolcuyu yapacağı transferde takasta kullanmayı planladığı ileri sürülmüştü.

Trabzonspor iddiası

Öte yandan Ozan Tufan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor milli futbolcu ile ilgileniyor. Yeni sezondaki hedefi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak, Süper Lig ve kupada şampiyonluk yaşamak olan bordo mavili takım 3 kulvarda sürdüreceği yarış için kadrosunu daha güçlü ve alternatifli hale getirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Caleb Ekuban Süper Lig'e geri dönüyor! İşte yeni adresi...
Habere Git

Fırtına, F.Bahçe ile görüşecek

Habere göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Ozan Tufan'ın menajerine, "Eğer bonservisini bedelsiz alırsan, Abdullah hoca seninle çalışmak istiyor" mesajını gönderdi. Karadeniz ekibi 27 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ile de bir görüşme yapmayacak.

Ozan Tufan sıcak bakıyor

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği belirtilen Ozan Tufan'ın da Trabzonspor tarafından gelecek bir teklife sıcak baktığı ifade edildi. Ozan'ın güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro...

Ozan Tufan'ın bu sezonki performansı

Sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da kiralık olarak geçiren Ozan Tufan devre arasında Fenerbahçe'ye dönmüştü. Bu sezon Watford formasıyla 9 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile ise 9 maçta sahaya çıktı. Ozan bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler