Transferde son durum: 'Dön bize Diego Costa'

21.06.2021 - 10:00 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 11:08

Beşiktaş, transferde Diego Costa'nın kararını bekliyor. İspanyol golcüye hangi ülkelerden teklif geldi? İşte transferde son durum ve detaylar...

Transferde son durum: 'Dön bize Diego Costa'

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta gözler forvet transferine çevrildi. Siyah-beyazlıların listesindeki Diego Costa ile ilgili son durum merak konusu oldu. Detaylar haberde...

Beşiktaş'ta gözler Diego Costa'da

Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ayrılığının ardından yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta Diego Costa konusunda bekleyiş devam ediyor.

Kesin dönüş bekleniyor

Siyah-beyazlılar, 1 yılı opsiyonlu 3 yıl için Diego Costa'ya 2 milyon Euro garanti ücret ve 1.5 milyon Euro da imza parası önerdi. Futbolcu ve menajerinin bu planını düşük bulmasının ardından 2.5 milyon Euro öneren Beşiktaş, futbolcunun menajerine kesin dönüş yapmalarını istedi.

İngiltere ve Çin'den teklifler aldı

Diego Costa'ya İngiltere ve Çin'den teklifler olduğu gündemde. Atletico Madrid'den ayrıldıktan sonra çeşitli teklifler alan Diego Costa, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması sebebiyle Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Tek sorun mali açıdan tarafların el sıkışamamış olması. 

Bu hafta netleşecek

Diego Costa, bu hafta içinde kararını verecek ve Beşiktaş'a da bildirecek. Siyah-beyazlıların listesinde Diego Costa dışında alternatiflerin de bulunduğu biliniyor. Costa, son olarak Atletico Madrid forması giymiş ve geçen sezon 30 maçta 5 gol 5 asist üretmişti. 

Diego Costa'nın kariyer performansı

▶ Atletico Madrid: 216 maç, 83 gol, 36 asist
▶ Chelsea: 120 maç, 58 gol, 24 asist
▶ Real Valladolid: 36 maç, 9 gol, 6 asist
▶ Albacete: 36 maç, 9 gol
▶Celta Vigo: 30 maç, 6 gol
▶ Raya Vallecano: 16 maç, 10 gol, 4 asist
▶ Penafiel: 13 maç, 5 gol
▶ Braga: 9 maç, 1 gol, 1 asist

Senin için hazırladığımız haberler