Transferde sürpriz takas: Linnes - Dorukhan...

28.08.2020 - 10:34 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 10:38

Süper Lig'de yeni sezon öncesi sürpriz bir takas iddiası gündeme geldi. Beşiktaş, Martin Linnes'i transfer edecek mi? Galatasaray, Dorukhan Toköz'ü mü kadrosuna katacak? Galatasaray ile Beşiktaş arasında takas görüşmeleri ne zaman yapılacak?

Transferde sürpriz takas: Linnes - Dorukhan...

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir takas iddiası gündeme geldi. Martin Linnes - Dorukhan Toköz takası gerçekleşecek mi? Transferde son durum ve detaylar haberde…

Beşiktaş, Linnes ile ilgileniyor iddiası

Milliyet’in haberine göre; Galatasaray’da gözden çıkarılan Martin Linnes ile Beşiktaş ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar, Linnes’in Beşiktaş’a transferi için Dorukhan Toköz’ü gözüne kestirdi.

Linnes-Dorukhan takası için ne zaman görüşmeler yapılacak?

İki kulüp arasında Linnes-Dorukhan takasının gündemde olduğu ve önümüzdeki günlerde söz konusu takasla ilgili görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

Linnes ve Dorukhan'ın sözleimeleri ne zaman bitiyor?

Hem Linnes’in hem de Dorukhan Toköz’ün kulüpleriyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş'a takas teklifi ne?

Bu arada Galatasaray’ın söz konusu takasın gerçekleşmesi adına, Linnes + bir miktar para seçeneğini de sunacağı iddia ediliyor.

Dorukhan geçen sezon Beşiktaş'a kaç maç oynadı?

Geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşayan Dorukhan, sadece 9 resmi maça çıkabilmişti. Genç oyuncu, son PAOK maçında da sonradan oyuna dahil olmuştu.

Sakatlık öncesi milli takımda gözdelerden biriydi

Orta saha oynamasının yanında sağ beke de geçebilen 24 yaşındaki futbolcu, sakatlık öncesi A Milli Takım’ın da önemli isimlerindendi.

Senin için hazırladığımız haberler