Transferdeki hayalleri Max Kruse!

28.05.2020 - 08:49 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 08:55

Fenerbahçe forması giyen Alman yıldız Max Kruse ile ilgili ilgili transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. Kruse'ye hangi takım transferde talip oldu? Kruse'nin Fenerbahçe ile yolları ayrılıyor mu?

Transferdeki hayalleri Max Kruse!

Fenerbahçe forması giyen Max Kruse ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Kruse, Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Hangi takım Kruse’ye transfer konusunda ilgi gösteriyor? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Werder Bremen'in Kruse'ye özlemi var

Sezon başında Fenerbahçe’ye bedelsiz gelen Max Kruse, Werder Bremen’de hala özleniyor. Alman kulübünde yeri doldurulamayan Kruse için özel bir hedef belirlendi. 32 yaşındaki futbolcunun da yeniden Almanya’da oynama isteğini dile getirmesi Werder Bremen tarafında heyecanla karşılandı.

Werder Bremen'de lider eksikliği çekiliyor

Sezon başından bu yana başta sportif direktör Frank Baumann olmak üzere Kruse’nin gitmesiyle takımın yıldız ve lider eksikliği çektiği bildiriliyor.

Küme düşmezse teklif yapılacak

Milliyet’in haberine göre; Bundesliga’da 17. sırada olan ve ligde kalma mücadelesi veren Werder Bremen, eğer küme düşmezse Kruse için şansını zorlayacak.

Kiralama modeli devreye girebilir

Ancak koronavirüs etkisiyle de ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan Alman ekibinin ya kiralama modelini devreye alacağı ya da Fenerbahçe ile görüşerek yarı yarıya maaş da dahil olmak üzere en makul yolun bulunacağı savunuldu. Werder Bremen taraftarları da tecrübeli futboluyu tekrar takımda görmek istiyor.

Werder Bremen'de özel bir yeri var

Max Kruse, Werder Bremen kulübünde özel bir yere sahip. Alman ekibinin altyapısından yetişen tecrübeli orta saha, 2006-2009 arası forma giymişti.

Kruse, Werder Bremen'de kaç gol attı?

2016’da tekrar kulübüne dönen Kruse, 2019’a kadar tekrar oynadı. Kruse, Werder Bremen ile 155 lig maçına çıkıp 40 gol attı.

Kruse bu sezon Fenerbahçe’de kaç gol attı?

Max Kruse Fenerbahçe’de bu sezon 23 maçta 1873 dakika süre aldı ve 7 gol 7 asistlik performans ortaya koydu.

Kruse'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Kruse’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler