"Transfere fazla ihtimal vermiyorum"

29.05.2020 - 18:20 | Son Güncellenme: 29.05.2020 - 18:47

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Nuri Şahin'i transfer edecek mi? Hakan Çalhanoğlu Türkiye'ye gelir mi? İşte detaylar...

"Transfere fazla ihtimal vermiyorum"

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorulanı yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Nuri Şahin'i transferine ihtimal vermediğini vurgulayan Güneş, "Nuri Şahin 15 milyon TL gibi bir rakam kazanıyor Bremen'de. Çok iyi bir isim. Ne kadar kariyerli bir oyuncu olsa bile bu paraları bir oyuncuya vermek Fenerbahçe camiası adına ne kadar doğru, bunu düşünmek lazım.

Ben çok fazla ihtimal vermiyorum. Menajerler bu konuda çok uyanıklar. Bazen susmak onların işine geliyor. Böyle bir ihtimal yoksa bile varmış gibi davranıyorlar" şeklinde konuştu.

"Tercihi Türkiye olmaz"

Adı zaman zaman Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu'nun şu aşamada Türkiye'ye döneceğini düşünmediğini ifade eden başarılı futbol adamı, "Hakan Çalhanoğlu ile sık sık görüşüyorum ama transfer konusunda hiç konuşmadım. Böyle bir ihtimal olsaydı muhtemelen bana sorardı. Milan, Hakan'la sözleşme uzatacak. Tercihinin şu aşamada Türkiye olacağını sanmıyorum" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler