Fransa'dan Fenerbahçe'ye transferde Marcelo müjdesi

09.06.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 15:10

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe için Fransa basınından flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Fransa'dan Fenerbahçe'ye transferde Marcelo müjdesi

Yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de birçok bölge için arayışlarını sürürken sarı lacivertliler yıldız isimlerle de temaslarda bulunuyor. 

Kanarya'nın sol beke hedefi Marcelo

Kanarya'nın temasta olduğu yıldızlardan biri de 30 Haziran'da Real Madrid'den ayrılacak olan dünyaca ünlü Brezilyalı sol bek Marcelo. 

Talipleri çok

Sol bek listesinde bir numaraya Marcelo'yu koyan Fenerbahçe, önemli rakiplerle çekişse de transferde bir adım önde. 15 yıllık Real Madrid kariyerini noktalayarak yeni bir macereya atılmak isteyen 34 yaşındaki sol beki Fenerbahçe ile birlikte Brezilya ve ABD kulülerinin yanı sıra Fransız ekipleri Lyon ve Marsilya da kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin iki yıldızı Hull City'de!
Habere Git

"Dünya yıldızı Fenerbahçe'yi seçti"

Sabah'ta yer alan habere göre; Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen tecrübeli futbolcunun, özellikle Jorge Jesus faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığı ifade edildi.

Fransa basınında çıkan haberlerde tatil sonrası kararını verecek olan 34 yaşındaki oyuncunun, İstanbul'a gitme seçeneğinin daha ağır bastığı "Dünya yıldızı Fenerbahçe'yi seçti" sözleriyle duyuruldu.

Roberto Carlos'tan referans aldı

Marcelo, Fenerbahçe'nin kendisine ilgi göstermesinin ardından Madrid'teki ilk döneminde takım arkadaşı olan ve ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutan Roberto Carlos'un da sarı lacivertli kulüp ve Türkiye hakkında bilgi aldı.

Kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu

15 yıl boyunca dünya devi Real Madrid'in formasını başarılı bir şekilde terleten Marcelo, kazandığı 25 kupa ile kulüp tarihinin en fazla kupa kazanan futbolcusu ünvanına sahip. Brezilya'nın Fluminense takımında futbola başlayarak, 2007'nin Ocak ayında İspanya'ya gelen yıldız, o günden beri 545 maça çıktı ve 38 gol atıp, 103 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler