Bordeaux'un sahibi Gerard Lopez: "Mostafa Mohamed çok üzüldü..."

01.09.2021 - 17:41 | Son Güncellenme: 01.09.2021 - 17:50

Son dakika transfer haberleri... Bordeaux'un yeni sahibi Gerard Lopez, Mostafa Mohamed'in gerçekleşmeyen transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Bordeaux'un sahibi Gerard Lopez: "Mostafa Mohamed çok üzüldü..."

AJANSSPOR - HABER

 

Bordeaux'un yeni sahibi Gerard Lopez, bugün düzenlediği basın toplantısında takımının gündem maddelerine yönelik açıklamalarda bulundu. PSG ile beraber yaz transfer sezonunun en aktif ekiplerinden biri olduklarını vurgulayan Lopez, Mostafa Mohamed'e de değindi. İşte, Gerard Lopez'in açıklamaları...

"Bize söz verilmişti..."

Mostafa Mohamed'in transferi hakkında konuşan Gerard Lopez: "Transferin gerçekleşmemesi nedeniyle hem biz hem de Mostafa Mohamed çok üzüldü. Transferde bir sorun çıkmayacağına dair bize söz verilmişti" dedi. 

"PSG ile en aktif kulüplerden biriydik..."

Yaz transfer sezonunun kendileri için verimli geçtiğini belirten Lopez: "PSG ile en aktif kulüplerden biriydik, yaz boyunca transfer çalışmalarına devam ettik. Aklımızda bulunan iki transferi daha yapsaydık bizim için mükemmel bir dönem geçmiş olacaktı. Ancak bu yolculuğa beş hafta önce çıktığımızı da unutmamalıyız. Takımımıza kalite ve enerji kattık" diye konuştu. 

Mohamed'in transferi neden gerçekleşmedi?

RMC Sport'ta yer alan habere göre; Mostafa Mohamed'in, sağlık kontrolünden geçmesine rağmen transferde sorun çıktığı belirtildi.

 

Mısır kulübü Zamalek, Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu zamanında ödememesi nedeniyle bu transfere engel oldu.
 

7 milyon Euro'ya satılacaktı

Mostafa Mohamed'in Bordeaux'a transferi için Galatasaraylı yöneticiler, Fransız ekibiyle 7 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Bu bedelin 4 milyon Euro'su Zamalek'e, 3 milyon Euro'su Galatasaray'a kalacaktı. Ancak, Mısır'dan bu transfere onay çıkmadı. 

Galatasaray performansı

Anakonda lakaplı 23 yaşındaki Mısırlı yıldız, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 25 maçta 9 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler