"Transferi iptal olursa, başka bir büyük Mert Hakan'ı alır"

05.08.2020 - 12:33 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 12:36

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdan ayrılan eski futbolcusu Mert Hakan Yandaş ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye transferi iptal mi olacak? Transfer iptal olursa ne olacak? Rıza Çalımbay'dan açıklama...

"Transferi iptal olursa, başka bir büyük Mert Hakan'ı alır"

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezondaki harcama limitlerini açıkladı. Fenerbahçe, harcama limitlerine tepki gösterdi. Akıllara, Fenerbahçe’nin Sivasspor’dan ayrılan Mert Hakan Yandaş’ı transfer edip edemeyeceği sorusu geldi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan Mert Hakan’ın durumuyla ilgili açıklama geldi.

Rıza Çalımbay, Mert Hakan ile yaptığı konuşmayı anlattı

Sivasspor’u çalıştıran Rıza Çalımbay, eski oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ın geleceği hakkında bir açıklama yaptı ve futbolcuyla yaptığı görüşmeyi anlattı.

Mert Hakan: “Fenerbahçe’de 10 Ağustos’ta sezonu açacağım”

Spor Arena’ya konuşan Çalımbay, ”Mert ile 2 gün önce konuştuk, Fenerbahçe’de 10 Ağustos’ta sezonu açacağını söyledi” ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe’ye transferi iptal olursa başka bir büyük kulüp alacak”

Çalımbay, ‘Mert Hakan eğer Fenerbahçe’ye transfer olamazsa ne olacak?’ sorusuna da yanıt verdi. Çalımbay, ”Fenerbahçe olmazsa bile başka bir kulüp Mert Hakan Yandaş’ı alacak çünkü bedelsiz bir oyuncu. Transferinin iptal olacağını düşünmüyorum ama olsa bile tabii ki Mert Hakan’ı boşta bırakacak değiliz kapımız ona açık ama bedelsiz ve yurt dışından da isteyen vardı başka yerlere gidebilir” diye konuştu. Hatırlanacağı gibi Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmişti.

Fırsat transferi Jorge Felix…

Bu arada Çalımbay, gerçekleştirdikleri Jorge Felix transferi hakkında ise ” Fırsatı görünce direkt kadromuza kattık, her yerde oynayabilen joker bir oyuncu. Forvet, 10 numara ve kanatlarda oynayabiliyor. Karakter olarak çok iyi bir çocuk ve Polonya’da yılın oyuncusu seçildi. Bizim aldığımız oyuncuları başlarda kimse tanımıyor sonradan öğreniyorlar Mert Hakan da böyleydi” dedi.

Rıza Çalımbay: “Limitin yeteceğini düşünmüyorum”

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay harcama limitleri hakkında da, “Bu normalde yönetimin cevap vermesi gereken bir konu ama bütün kulüpler isyan ediyor bizim yönetimimizin de bir tepkisi olacaktır. Bu sene çok iyi transferler yapmamız lazım Avrupa kupalarına direkt katılıyoruz çok güçlü takımlarla oynayacağız bu limitin yeteceğini düşünmüyorum, o kadar yanlış şeyler yapılıyor ki bir şey söyleyemiyoruz her şey çok karışık maalesef” açıklamasını yaptı.

Mert Hakan'dan gönderme...

Bu arada Mert Hakan Yandaş'tan sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama geldi. Futbolcu, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transferinde herhangi bir engel olmadığı mesajını vererek, "Limitsiz..." mesajını paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler