Tudor'un zor kararı!

14.12.2017 - 08:59 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 08:59

Galatasaray, Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Sarı Kırmızılı takımda en büyük soru işareti ise Igor Tudor'un forvette hangi oyuncuya şans vereceği. Gomis'in yokluğunda Hırvat çalıştırıcının Eren ve Sinan ikilisinden birisine forma vermesi bekleniyor.

TOPLAM 3 GOLLERİ VAR

Her iki oyuncuyla yakından ilgilenen Tudor, maç günü karar verecek. Bu sezon 10 lig maçında 467 dakika sahada kalan Eren, 1 asist yaparken, gol sevinci yaşayamadı. 29 yaşındaki futbolcu, kupada 2 maçta birer gol ve asistlik performans sergiledi. Ligde 2 karşılaşmada 26 dakika oynayan Sinan da Türkiye Kupası'nda şans bulduğu 2 müsakabakada 2 gol attı, 3 de asist yaptı.

Necati Ateş: Ben oynayamıyorsam Eren oynamalı

Gomis'in yokluğunda Necati Ateş de hala oynayabilir (gülerek). Fazla alternatif yok, Eren Derdiyok oynar. Ancak hoca sürprizlere açık. Farklı bir şey de yapabilir. Santrforsuz oynayıp, orta sahadan isimlerle oynayabilir, forvetsiz çıkabilir. Şu bir gerçek ki, Gomis'in yokluğunda Eren başlamalı. Sivas Belediye maçında da gördük, Eren top indiriyor, arkadaşlarını pozisyona sokuyor. Onu arkadan destekleyecek isimler de önemli. Yasin'in de oynaması gerektiğini düşünüyorum. Rodrigues yetenekli ama bu yeterli değil. Daha fazla çalışmalı. Kendisini hep yenilemesi lazım. Zaten Galatasaray da onun gelişmesi için önemli bir fırsat. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler