Tümer Metin: "Amrabat'a cevap bu olsun"

29.09.2024 - 23:33 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 23:43

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0'lık skorla yendiği maçı yorumlayan Tümer Metin, Sarı-Lacivertlilerin Faslı futbolcusu Sofyan Amrabat'ın maç sonu açıklamalarına cevap verdi.

Tümer Metin: "Amrabat'a cevap bu olsun"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı ve haftayı 3 puanla kapattı. Sarı-Lacivertli takımın performansını TV 100 ekranlarında değerlendiren Tümer Metin, maç sonunda açıklamalarda bulunan Sofyan Amrabat'a cevap verdi. İşte detaylar...

"Avrupa'da ve ligde kayıpsız geçti"

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Galatasaray yenilgisinin ardından oynadığı iki maçta sonuç aldığını belirtti ve ekledi: "Eskiden 1 hafta bekliyorduk, şimdi oyuncular mağlubiyetten sonra haftada 2 maç oynayabiliyor. Fenerbahçe de geçti. Galatasaray mağlubiyetinden sonra Avrupa'da ve ligde kayıpsız geçti."

"90 dakika iyi oynadı dediğin maç çıkmıyor"

Fenerbahçe'nin bu sezonki performansını eleştiren Tümer Metin, "Fenerbahçe'nin oynadığı 12 resmi maçında toplasan bir 90 dakika iyi oynadı dediğin maç çıkmıyor. Beş dakikalık, on dakikalık bölümler oluyor. Şimdi Twente maçının ardından Fenerbahçe'de uzun bir süre olacak bir şeyleri değiştirmek için. Hem BAY geçecek hem de milli takım arası geliyor" dedi.


Sofyan Amrabat'tan İsmail Yüksek açıklaması

Sofyan Amrabat, karşılaşmanın ardından İsmail Yüksek ile beraber oynaması hakkında şunları söyledi: "Açıkçası insanlar neden beklenti içerisinde anlayamıyorum, İsmail ile iyi oynayabiliriz. Harika bir futbolcu. Komple bir orta saha. Türk Milli Takımı'nın en iyi orta sahalarından biri."

"Amrabat'a cevap bu olsun"

Tümer Metin, Sofyan Amrabat ve İsmail Yüksek'in neden beraber oynamaması gerektiğini şu sözlerle açıkladı: "O gün baskı yersin iki defansif orta sahaya dönersin ama oyun başlangıcında olmaz. Fenerbahçe hiçbir Anadolu takımına karşı iki 6 numarayla başlamaz. Amrabat'a cevap bu olsun."

Senin için hazırladığımız haberler