Tümer Metin: Başakşehir kredi kazandı!

09.04.2018 - 22:26 | Son Güncellenme: 09.04.2018 - 22:26

Tümer Metin: Başakşehir kredi kazandı!

Bülent Korkmaz ve Tümer Metin, Gençlerbirliği - Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Korkmaz ve Metin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İşte detaylar...

'Başakşehir kredi kazandı'

Başakşehir'in şampiyonluk yolunda kredi kazandığını belirten Tümer Metin, "Başakşehir kredi kazandı. Gelecek hafta için de beraberlik kredisi kazandı. Alanya ve Konya'nın kazandığı haftada Gençlerbirliği'nin kazanması çok önemli" dedi.

'Başakşehir maçı Galatasaray için kader maçı'

Başakşehir karşılaşmasının Galatasaray için kader maçı olduğunu ifade eden Bülent Korkmaz, "Başakşehir maçı Galatasaray için kader maçı. İç saha oyununu güçlü oynayan takım dış sahada farklı oynuyor. Dış sahada da oyun stratejisi belirlemeniz lazım. Şampiyon takımın stoperi birebir oynamayı becerecek. Macion, Serdar'ın oyuncusuna doğru gidiyor, pozisyon hatası yapıyor. İç sahada uyguladığınız doğru oyun gibi dış sahada da doğru bir oyun planı uygulamanız lazım" diye konuştu. 

'Golde Mariano hatalı!'

Galatasaray'ın yediği golde Mariano'nun hatalı olduğunu belirten Bülent Korkmaz, "Mariano rakip atağı çıkarken faul yapsa Gençlerbirliği sadece serbest vuruş kullanacaktı" ifadelerini kullandı. 

Necip'e övgü dolu sözler...

Necip'ten övgü dolu sözlerle bahseden Tümer Metin, "Necip sürdürülebilir başarının en büyük örneğidir. Çizgisini bozmadan devam ediyor" şeklinde konuştu.

'Valbuena'yı özgür bırakmanız lazım'

Valbuena hakkında da konuşan Bülent Korkmaz, "Valbuena'yı özgür bırakmanız lazım. Alex ve Valbuena aynı tarz oyuncu. İkisi de oyunun kaderini değiştirebilir" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler