Tümer Metin'den Galatasaraylı futbolcuya: "Herkes aşıktı ne oldu?"

29.09.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 00:33

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılı takımın performansını TV 100 ekranlarında Tümer Metin yorumladı.

Tümer Metin'den Galatasaraylı futbolcuya: "Herkes aşıktı ne oldu?"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Maçta 3-0 öne geçen Galatasaray, skor üstünlüğünü koruyamadı ve uzatmalarda yediği golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Sarı-Kırmızılı takımın bu maçtaki performansını TV 100 ekranlarında Tümer Metin değerlendirdi.

Icardi ve Osimhen formülü

Tümer Metin, Okan Buruk'un Icardi ve Osimhen tercihini şu sözlerle açıkladı: "Galatasaray 6'da 6 yapıp 18 puanla Rams Park'a çıktı. Bir hafta önce derbi kazandın, Avrupa'da PAOK'u yendin. Bugün taraftar da Kasımpaşa maçını çantada keklik gördü. Dolayısıyla 4-4-2 oynayacaksam bir tek bu maçta oynayabilirim dendi. Icardi ve Osimhen'i bir arada oynatabileceğin belki de tek maçtı."

"Herkes, 'Maçı kazandık' diye baktı"

Galatasaraylı futbolcuların rehavete kapıldığını kaydeden Tümer Metin, "Galatasaray bugün kazansaydı kimse eleştirmeyecekti. 3-2 bitseydi hiçbir şey gün yüzüne çıkmayacaktı. Bu maçın ilk yarısı 3-1 bitince biz bu haftayı geçtik dediler. İki kişi önemsiyordu. Icardi ve Osimhen. Diğer herkes, 'Maçı kazandık' diye baktı" dedi.

Nelsson eleştirisi

Tümer Metin, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'u ise şu sözlerle eleştirdi: "E hani herkes Victor Nelsson'a aşıktı... Biz o zaman da söylüyorduk. İyi stoper ama Galatasaray'ı rakip kaleye çok uzak oynatıyor. Hamlede geciktiği zaman komik hallere düşüyor. Oyunu yıkamıyorsun."


"Büyük takım öyle oynar"

Metin, değerlendirmesini şu sözlerle noktaladı: "Her şeye rağmen, çok kötü gününde de olabilirsin ama maç 3-2'ye gelmiş 90+6 verilmiş orada artık herkes maçı bitirmeye oynamalı. Büyük takım öyle oynar."

Senin için hazırladığımız haberler