"Türk futbol efsanesi Emre Belözoğlu ile aynı formayı paylaşıyorum"

12.09.2017 - 14:43 | Son Güncellenme: 12.09.2017 - 14:43

Medipol Başakşehir'in golcü ismi Adebayor beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

"Ludogorets ile ilgili pek bir bilgim yok. Ancak eminim ki çok iyi bir ekiptir. Evimizde oynayacağımız için avantajımızın büyük olduğunu düşünüyorum. Kaliteli bir takıma sahibiz ve moralimizde oldukça yüksek. Fenerbahçe'ye karşı güzel bir galibiyet aldık ancak şu an Avrupa ligine odaklanmış durumdayız. Dediğim gibi evimizde oynamanın avantajını kulanıp elimizden geleni yapacağız.

Ligde iyi gidiyoruz. 4 maçta 3 galibiyetimiz var. 4 maçın dördünü de kazanmak isterdik. Ama futbol bu. Fenerbahçe'ye karşı aldığımız galibiyetle de moral bulduk. Umarım her şey bizim adımıza daha güzel olur.

Yabancı kuralı hakkında...

Yabancı kuralına dair tartışmalara katılmam pek doğru olmaz. Ben sadece bir futbolcuyum ve oyunuma bakarım. Diğer yandan bu ülkede olmaktan dolayı oldukça da mutluyum. Türk insanı beni çok sıcak karşıladı. Gördükleri beni her yerde bana bir abi, kardeş, evlat gibi yaklaşıyorlar. Bu yüzden bu ülkede olmaktan dolayı çok mutluyum. Yabancı kuralına dair karar ne olursa olsun saygı duymak zorundayız.

Türk oyuncular gayet iyi, zaten bir Türk futbol efsanesi Emre Belözoğlu ile aynı formayı paylaşıyorum. Ve bu benim adıma gurur verici. O inanılmaz bir lider ve muhteşem bir oyuncu. Hem kendi takımımda hemde rakip takımlarda birçok Türk oyuncuya karşı mücadele ettim, milli takım düzeyinde de çok yetenekli isimler var. Sıkı çalışmayı sürdürürlerse ülke olarak çok iyi yerlere gelebilirler.

Senin için hazırladığımız haberler