Türk futbolunda damga vuracak 40 futbolcu adayı

04.04.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 04.04.2020 - 19:51

Atalay Yıldırım, Melih Bostan, Oğuzhan Akgün, Atalay Babacan, Kazımcan Karataş, Efe Binici, Ravil Tagir, Beknaz Almazbekov, Salih Kavrazlı, Bartuğ Elmaz, Ömer Faruk Beyaz, Mert Kabasakal, Semih Kılıçsoy, Emre Demir, Emre Çeltik, ALi Yavuz Kol, Muhammed Gümüşkaya, Kerem Kalafat, Serkan Asan, Ali Akman, Ersin Destanoğlu, Adnan Karahisar, Cenk Alptekin, Hakan Yeşil, Erkan Süer, Türk futbolunun en yetenekli genç oyuncuları kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor, sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Türk futbolunda damga vuracak 40 futbolcu adayı

Altyapı maçlarını izlerken keyif aldığınız oyuncular vardır. Herkesin, "Bu çocuk ileride çok büyük topçu olacak" dediği bir isim vardır. Sosyal medya üzerinden yayınlayarak bir gün o paylaşımı yaptığının hatırlatacağına inanlar da olmuştur. İnandığı kadar bunu başaranlar da… Ben de sizlere ülke futbolunda gelecekte parlamasını umduğum 40 adayı tanıtacağım. İşte o yıldız adayları:

ALİ BOZKURT / AJANSSPOR

Ravil Tagir

Ravil Tagir, 6 Mayıs 2003 Cambul/Kazakistan doğumlu. 2016 yılında Altınordu altyapısına gelen Ravil, 3 sezondur değişik alt yaş gruplarında forma giydi. Milli takım olarak Türkiye'yi tercih etti. Halen Altınordu A takımın formasını giyiyor.

Beknaz Almazbekov

2005 yılının Haziran ayında Kırgızistan’da dünyaya gelen Beknaz Almazbekov Galatasaray U14 Futbol Takımı’nın kaptanlığını üstlenmektedir. 11 numaralı formayı giymektedir. Ailesi ve tüm akrabaları Kırgızistan’da bulunan genç yıldız’ın okul ve futbol hayatı kariyeri, Galatasaray Kulübü tarafından karşılanmaktadır.

Salih Kavrazlı

Salih Kavrazlı, 16 Mart 2002 yılında Ağrı'da dünyaya geldi. Santrafor, sağ kanat ve sol kanat mevkilerinde oynayan Salih Kavrazlı, futbol hayatına Görelespor'da başladıktan sonra Altınordu altyapısında transfer oldu. Genç oyuncu, Altınordu U16, U17, U19 takımlarında da forma giydi. 18 yaşını dolduramadığı için henüz Trabzonspor forması giyemedi. Önümüzdeki sezon forma giymesi bekleniliyor.

Bartuğ Elmaz

19 Şubat 2003 yılında dünyaya geldi. Galatasaray alt yapı takımlarında forma giyiyor. Bu sezon UEFA Gençlik liginde 3 maça çıktı.  Galatasaray alt yapı takımlarında en büyük umutlar beslendiği oyunculardan birisi. Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği isim 17 yaşında olmasına rağmen güçlü fiziği ile dikkatleri de üstüne çekiyor. Çok sert şutlar çekmesinden dolayı ‘’Hagi’’ olarak görenlerde var. BARTUĞ ELMAZ ANALİZİNİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Atalay Babacan

28 Haziran 2000 tarihinde Denizli'de dünyaya gelen Atalay, futbola da Denizlispor altyapısında başladı. 2013 yılından sonra Denizlispor altyapısından ayrılarak, Galatasaray altyapısına dahil oldu. Sol ayağını çok iyi kullanan Atalay'ın esas pozisyonu 10 numara pozisyonu olsa da, merkez orta saha ve sol kanatta da forma giyebiliyor. ATALAY BABACAN ANALİZİNİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Ömer Faruk Beyaz

2003 doğumlu genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında forma giymektedir. İstanbul Bağcılar'da dünyaya gelen Ömer Faruk Beyaz şimdiden geleceğin yıldızlarından olacağının sinyallerini vermektedir. ... Ömer Faruk Beyaz'ın U-13 kategorisinde Türkiye İkinciliği başarısı bulunmaktadır. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen sarı lacivertli taraftarlar tarafından heyecanla beklenen isimlerden birisi. Türk futboluna en büyük damga vuracak isimler arasında yer alıyor. Fenerbahçe kulübü de genç oyuncunun gelişimini yakından takip ediyor.

Mert Kabasakal

Gençlerbirliği alt yapısında forma giyen Ulusoy Mert Kabasakal, 2 Mayıs 2004 doğumlu. 15 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Mert, büyük takımlarında takip ettiği oyunculardan birisi. Orta saha mevkisinde görev alan genç oyuncu Türkiye U16 takımınında vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor. İkili mücadelelerde güçlü yapısı ve attığı ara paslarla takımı atağa çıkarması ile dikkat çeken Mert, her iki ayağını da çok iyi kullanmasını biliyor. Defansif olarak oynadığı maçlarda hırsı ile dikkat çekiyor.

Semih Kılıçsoy

Beşiktaş Akademi takımlarında  forma giyen genç oyuncu, 15 Ağustos 2005 doğlumlu. 2015 yılında katıldığı Beşiktaş takımında  attığı enfes gollerle dikkat çekiyor. Forvet bölgesinde görev yapan Semih, bu yaşlarda gol makinesi unvanını ele geçirmiş durumda. Gol sezgileri yüksek olan genç oyuncunun oyunu takip etmesi ve bırakmaması yaşıtları arasında ön plana çıkmasını sağlıyor. Bulunduğu konumda daha çok gol atmak kadar takım arkadaşlarına da gol attırmaya çalışmasından dolayı takımın en çok ön plana çıkan ismi olmayı başarıyor. Güncel olarak fizik ve gücü bulunduğu konuma göre olumlu. Çok iyi şutları buluyor. Sağ ve sol taraflardan çektiği şutlarla takımına skor katkısı sağlıyor.

Emre Demir

15 Ocak 2004 yılında Mersin ilçesinde dünyaya gelen Emre Demir, 10 numara pozisyonunda oynuyor. Aynı zamanda Türkiye U17 takımında da forma giyen Emre Demir, Ankara'da Kayserispor formasıyla Gençlerbirliği'ne attığı golle birlikte Süper Lig'in en genç gol atan oyuncusu olarak adını tarihe yazdırdı.

Melih Bostan

8 Nisan 2004'te Kocaeli'de dünyaya gelen Melih Bostan, futbola 2015 yılında Derincespor altyapısında başladı. ... Santrfor bölgesinde görev yapan Melih Bostan, şu ana kadar U16, U15 ve U14 Milli Takım formalarını toplamda 22 kez giyerken 16 gole imza attı. Fenerbahçe forması giyen 15 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe profesyonel sözleşme imzaladı. Melih Bostan Analizini Okumak İçin Buraya Tıklayınız!

Emre Çeltik

7 Nisan 2003 yılında dünyaya gelen Emre, 1.64 boyunda ve 56 kilo ağırlığında. Altınordu akademisinin göze çarpan isimlerinden olan Yiğit Emre Çeltik, Türkiye alt yaş kategorilerinde de forma giyiyor. Hızlı olmasıyla dikkat çeken Emre, topu aldığı zaman bırakması kolay olmuyor. Attığı paslar, asistler ve attığı gollerle takımı ayakta tutmayı başarıyor.

Ali Yavuz Kol

29 Ocak 2001 Antalya doğumlu olan Ali Yavuz Kol, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Santrafor bölgesinde forma giyen Ali Yavuz Kol,güncel olarak Tarsus İdman Yurdu’nda kiralık olarak forma giyiyor. Sağ ayağını kullanan oyuncunun Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ali Yavuz Kol Analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Kazımcan Karataş

16 ocak 2003 tarihinde dünyaya gelen Kazımcan, güncel olarak İzmir ekibi Altay SK forması giyiyor. Kış transfer döneminde adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılsa bile transferi gerçeklememesi üzerine takımında görev almaya devam ediyor. Uzun boyu ve attığı gollerle dikkat çeken Kazımcan’ın analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Muhammed Gümüşkaya

1 Ocak 2001'de İstanbul'da dünyaya gelen Muhammed, futbola 2012 yılında Fenerbahçe altyapısında başladı. Sırasıyla U14, U15, U16, U17 kategorilerinde forma giyen Muhammed, hücum bölgesinin her pozisyonunda rahatlıkla görev alabiliyor. Muhammed Gümüşkaya analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Kerem Kalafat

Kerem Kalafat, 9 Mart 2001 tarihinde Şişli, İstanbul'da dünyaya gelmiştir.  176 boyunda, 72 kg ağırlığındadır. Lise eğitimini bitiren genç futbolcu, sağ bek ve defans mevkiilerinde görev almaktadır. Kerem Kalafat analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Serkan Asan

Serkan Asan (d. 28 Nisan 1999, Akçaabat), Türk futbolcudur. Defansın sağ bek pozisyonunda görev almakta olup, Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir.

Ali Akman

Eski futbolcu Ayhan Akmanın yeğeni olan Bursaspor’un genç forveti Ali Akman, 18 Nisan 2002 yılında dünyaya geldi. 17 yaşında ki forvet oyuncusu Bursaspor’un A takımında görev yapıyor. Bu sezon Bursaspor ile TFF 1. Lig’de çıktığı 15 maçta 2 gol 1 asist katkısı sağlamayı başardı.  Ayrıca bu sezon Türkiye Kupası maçlarında çıktığı 4 karşılaşmada 4 gol 2 asist katkısı verdi.

Ersin Destanoğlu

Futbol hayatına Bayrampaşaspor takımı alt yapısında başlamıştır. Bayrampaşa takımında U13 ve U14 takımlarında forma giymiş kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiş ve Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük kulüplerin transfer listesine girmiştir. İlerleyen süreçte ise Beşiktaş takımının kadrosuna dahil etmeyi başardığı Destanoğlu, 2017 sezonunda Beşiktaş forması ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bugüne kadar Beşiktaş’ın tüm alt yapı kategorilerinde forma giyen Ersin Destanoğlu 2019 sezonunda Beşiktaş takımının 3. kalecisi olarak kadroya girmiştir. 2017-18 sezonunda U-21 Takımı ile ile ligde 24 maçta, UEFA Gençlik Ligi’nde ise 5 maçta forma giymiştir.

Milli takım kariyeri;

Türkiye U16 (2)
Türkiye U17 (3)
Türkiye U18 (3)

Günümüzde ise Türkiye U19 Milli takım kadrosunda yer almaktadır.

Adnan Karahisar

Beşiktaş U14 Takımı'nda forma giyen genç futbolcu Adnan Karahisar, 1 Ocak 2006 yılında dünyaya geldi. Hires Gençlik ve Spor kulübünün alt yapısında futbola başlayan Adnan, 2017 yılında geldiği Beşiktaş’ta en çok gol atan alt yapı oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Cenk Alptekin

12 Ocak 2001 yılında dünyaya gelen Cenk, Fenerbahçe U19 takımında görev yapıyor. Defansif bölgede oynanan Cenk U21 takımın da oynadığı zamanlar güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Önümüzdeki sezon A takıma alınması beklenen bir diğer gelecek vaad eden oyuncular arasında gözüküyor.

Erkan Süer

Erkan Süer geçen sezon 24 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yıl ilk kez U19 Milli Takım kadrosuna çağrılan genç 1.80 boyundaki 10 numara bu sezon ise 7 maçta 8 gollük perfomans sergiledi. Bu performansdan sonra Galatasaray, Boluspor'un 18 yaşındaki futbolcusu Erkan Süer'i transfer etti. Güncel olarak Galatasaray altyapısında forma giyiyor. Erkan Süer Analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Hakan Yeşil

1 Ocak 2002 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Hakan, 1.81 boyu ile yaşıtları arasında en dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Trabzonspor altyapısında oynayan Hakan, önlibero olarak görev alıyor.  Bu sezon çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol katkısı da sağladı. 2 karı kart 1 ikinci sarıdan kırmızı kart gören Hakan, agresif yapısı ile dikkat çekiyor. Sağ ayağını iyi kullanmasını bilen genç oyuncu Ergabi GB alt yapısında futbol hayatına başladıktan sonra Trabzonspor’un dikkatini çekerek alt yapıya transfer edildi. 2014 sezonundan bu yana U16-17-1461 Trabzon-19 takımlarında forma giydi.

Efe Binici

Gelecek vaat eden yetenekli futbolcu arayışına düşen Avrupa'nın dev kulüplerinden Olympiakos'un Göztepe'de oynayan 19 yaşındaki Efe Binici, orta saha mevkisinde görev alıyor. Göztepe alt takımlarında oynayan Efe, Türkiye alt yaş takımlarında da oldukça gösterişli performanlar sergiliyor.

Oğuzhan Akgün

Futbola 2016 yılında Beşiktaş altyapısında başlayan 17 yaşındaki Oğuzhan Akgün, 2017 yılında U17 takımına geçti. Ardından U21 takımına yükselen futbolcu, geçtiğimiz yıl yeniden U19 takımında oynadı. ... Beşiktaş altyapısında toplamda 84 maça çıkan golcü oyuncu, 92 kez gol sevinci yaşadı. Oğuzhan Akgün analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Gökdeniz Bayrakdar

TFF 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar, ligde adından söz ettirmeye devam ediyor. 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon yeşil-siyahlı ekip ile çıktığı  27 maçta 12 gol 3 asist katkısı sağladı. Türkiye kupasında da 2 maçta 1 gol katkısı verdi.

Hamza Özdemir

Sakaryaspor’un defans oyuncusu olan Hamza Özdemir henüz 18 yaşında olmasına rağmen çıktığı maçlarda soğukkanlılığı ile dikkatleri üstüne çekiyor. Türkiye alt yaş milli takımlarında da forma terletiyor. Bu sezon 2. Lig’de 5 maça çıkıp 1 sarı kart gördü.  Antalya doğumlu olan genç oyuncu Alanyaspor’un sözleşmeli oyuncusu olarak Sakaryaspor ile kiralık oynamaya devam ediyor. Sakaryaspor ile Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Hamza’nın 2021 Haziran ayında da Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek.

Muhammed Arslantaş

 7 Ocak 2001 tarihinde Bayburt ilimizde dünyaya gelmiş kova burcudur. Santrafor mevkiinde görev yapmaktadır.

Muhammet Arslantaş ailesinin iş nedeni ile göç ettiği Trakya bölgesi takımlarından Trakya Fener Spor altyapısında futbol hayatına 2012 yılında başladı. 2014-2017 yılları arasında Buca Spor altyapısında başarıyla devam ettirmiş ve 2017-18 sonunda Başakşehir FK altyapısına geçiş yaparak futbol hayatını golleriyle başarılı bir şekilde sürdürmüştür. 2019 Ocak ayında Başakşehir FK ile Profesyonel sözleşme imzalamıştır.

Buca Spor Altyapısı;

2014-15 sezonu U-14 takımıyla 32 maçta 34 gol

2015-16 sezonu U-15 takımıyla 24 maça çıkarken aynı sezon U-16 takımıyla da 4 maçta forma giymiş bu sezon 30 golle rakip fileleri havalandırmış.

2016-17 sezonu U-16 takımıyla 26 maça çıkarken aynı sezon U-17 takımıyla da 6 maçta forma giymiş bu sezon 25 golle rakip fileleri havalandırmış.

Başakşehir FK Altyapısı;

2017-18 sezonu U-17 takımıyla 12 maç, U-19 takımıyla 11 maç ve U-21 takımıyla 6 maçta forma giymiş 7 gol atmış.

2018-19 sezonu U-19 takımıyla 31 maç ve U-21 takımıyla 2 maçta forma giyerek 26 golle rakip fileleri havalandırmıştır.

2019-20 sezonunda U-19 takımı ile futbol kariyerini sürdürmektedir.

Berkin Özgür

2013 yılında girdiği Bucaspor altyapısından 2019 yılında ayrılarak Başakşehir yolunu tuttu. Başakşehir’in genç oyuncular transfer listesine takılan Berkin Özgür, 20 Temmuz 2004 tarihinde İzmir’in Buca ilçesinde dünyaya geldi.  Başakşehir ile 2 yıllık sözleşme imzalayan genç eldiven 2022 yılına kadar  sözleşmesi bulunuyor. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen kurtarışları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Türk futbolunun gelecekte iyi bir kaleci daha kazanacağını şimdilikten göstermeye başladı.

Efe Birinci

2004 yılının Ocak ayında İstanbul Silivri’de dünyaya gelen Efe Birinci Seymen Mahallesi’nde yetişmiştir. Günümüzde futbol ile birlikte lise eğitimini sürdürmektedir.

Geçmiş yıllarda Çorlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenmiş olan Mahalleler arası futbol turnuvası’na mahalle takımı ile katılmıştır. Turnuva’da gösterdiği başarılı performansı ile Çorlu Fenerspor Kulübü antrenörlerinin dikkatini çekmiş ardından Çorlu Fenerspor Kulübü alt yapısına dahil edilmiştir.

2 sene Çorlu Fenerspor alt yapısında forma giyen genç yıldız daha sonra Çorluspor 1947 takımına geçmiş ve takımın U14 kategorisinde sol bek olarak forma giymiştir. Her geçen gün artan performansı ile büyük kulüplerinde transfer listesine giren genç futbolcu kısa süre sonra ise Antalya’da düzenlenmiş olan Türkiye U14 Milli takım aday seçmelerine davet edilmiştir. Seçmelerde yine kendisini göstermeyi başarmış ve Genç Milli Takımlar sorumlusu Tolunay Kafkas tarafından U14 Milli takımına seçilmiştir.

2019 yılında 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımının, 17-19 Eylül tarihlerinde Polonya ile deplasmanda oynanan hazırlık maçlarının aday kadrosundada yer almıştır.

2018 sezonunda ise Türkiye’nin köklü kulüplerinden Trabzonspor takımı’na transferi gerçekleşmiştir. Trabzonspor ile birlikte Bursaspor ve daha bir çok takım Birinci için kıyasıya transfer mücadelesi vermiştir. Gelecek yıllarda uzun süre Türkiye A Milli takımında forma giyecek kapasiteye sahip genç yetenekler arasında gösterilmektedir.

Atalay Yıldırım

Galatasaray U19 takımında yer alan 2002 doğumlu Atalay Yıldırım, gösterdiği performansla Teknik Direktör Fatih Terim'i etkiledi. Geçtiğimiz hafta Mustafa Kapı'nın sözleşme yenilememesi ve kadro dışı kalmasıyla gündem sarsılırken, Mustafa ile aynı yaşta olan 2002 doğumlu Atalay Yıldırım'ın yıldızı parlıyor. Atalay Yıldırım, alt kategorilerde attığı gollerle son senelerde taraftarın gözdesi haline gelmeye başladı. Özellikle Fatih Terim’in yakından takip ettiği genç oyuncu her geçen gün kendini bir tık yukarıya çekmesinden kaynaklanarak tüm ekibi sevindirmeye devam ediyor. Türk futbolunun heyecanla beklediği genç oyuncunun gol oranları ise hayli yüksek gözüküyor.

Bu sezon çıktığı 20 maçta 7 gol katkısı verdi. UEFA Gençlik Ligi’nde çıktığı 5 maçta ise 2 gol katkısı sağladı.

Yiğit Kerem

Manisa Futbol Kulübünün açmış olduğu yaz futbol okullarında 2012 yılında keşfedilen, 2004 doğumlu genç milli futbolcu Yiğit Kerem,orta saha mevkisinde forma giyiyor. 2019’da Manisa FK ile profesyonel sözleşme imzalayan Yiğit, 2022 yılında ise kulübü ile olan sözleşmesi sonra eriyor.

Necati Bilgiç

8 Mart 2004 yılında dünyaya gelen Necati, merkez orta saha olarak Beşiktaş u16 takımında forma giyiyor. Futbola 2014 yılında Nazilli Belediyespor’da başlayan Necati, 2018 yılında Beşiktaş alt yapı ekibinin dikkatini çekerek İstanbul ekibine transfer oldu. Türkiye alt yaş milli takımlarında da güncel olarak forma giymektedir.

Cem Özgener

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından Mahmut Özgener, Altay altyapısında futbol oynayan küçük oğlu Cem Özgener oynadığı futbolla babasını gururlandırmaya devam ediyor. Altay forması terleten 16 yaşındaki orta saha oyuncusu uzun boyuyla da saha içinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 1.86 boya sahip olan Özgener, hava toplarında da başarılı olmasıyla dikkat çekiyor. Sağ ayağını ise çok iyi kullanıyor.

Emir Ortakaya

22 Haziran 2004 yılında dünyaya gelen Emir, defans-stoper olarak görev yapıyor. Güncel olarak Gençlerbirliği altyapısında forma giyen 15 yaşındaki oyuncu Türkiye u15- u16 takımlarında da görev alıyor. UEFA U16 GELİŞİM TURNUVASI’nda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Bileklerine hakim olan genç oyuncu forvet oyuncuları gibi rahatlıkla gol atabiliyor. Hava toplarında da etkili olması gelişi açısından bir üst kademelere daha çabuk ulaşacağını gösteriyor. Takımı adına penaltı kullanmaktan da asla çekinmiyor.

Emir Tintiş

12 Ocak 2004 yılında Edirne’de dünyaya gelen Emir Tintiş, Futbola 2014 yılında Beşiktaş altyapısında başladı.  Beşiktaş’ta 2 sene futbol oynadıktan sonra Edirne DSİ spor yolunu tutan Emir, 2018 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Güncel olarak Galatasaray alt yapısında forma giyen Emir, Türkiye alt yaş takımlarında da forma giyiyor. U16 Türki Milli Takımında ise vazgeçilmez isimlerden birisi haline geldi.

Burak İnce

Futbola Manisaspor altyapısında başlayan ve 2 profesyonel futbolcu karşılığında Altınordu'ya transfer olan Burak İnce, Eskişehirspor karşısında attığı golle TFF 1. Lig'de son 10 yıl içinde en genç golcü unvanını elde etti. Altınordu'nun 2004 doğumlu oyuncusu Burak İnce, 1.78 boyunda ve 63 kilo ağırlğında. 16 yaşındaki genç oyuncunun güncel değeri 950 bin EURO.

Adem Metin Türk

Suriye'deki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra milli takımda alt yaş kategorilerinde forma giyen 16 yaşındaki Türk, Antalyaspor ile profesyonel sözleşme imzalayarak ilk hayalini gerçekleştirdi. Adem Metin Türk, 15 Ocak 2004'te Suriye'nin Hama kentinde dünyaya geldi. Orta saha mevkisinde görev yapıyor.

Mustafa Fettahoğlu

Galatasaray altyapısında forma giyen Mustafa Fettahoğlu'nun analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Murat Şenel

Galatasaray'ın genç takımında oynayan Murat Şenel'in Analizini okumak için  BURAYA TIKLAYINIZ!

Ercan Şirin

Galatasaray altyapısında oynayan Ercan Şirin analizini okumak için BURAYA TIKLAYINIZ!

Senin için hazırladığımız haberler