İşte Atilla Karaoğlan ve Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği Avrupa maçları

03.10.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 11:57

Süper Lig'de görev yapan Atilla Karaoğlan ve Abdulkadir Bitigen, Konferans Ligi'ndeki Ballkani-Dinamo Zagreb ve Gent-Maccabi Tel Aviv maçlarını yönetecek.

İşte Atilla Karaoğlan ve Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği Avrupa maçları

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de görev yapan Türk hakemler, UEFA tarafından Konferans Ligi maçlarında görevlendirildi. FIFA kokartlı Abdulkadir Bitigen, Gent - Maccabi Tel Aviv maçını, FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan ise Ballkani - Dinamo Zagreb maçını yönetecek.

Karaoğlan, Ballkani - Dinamo Zagreb maçına verildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu ikinci maçında Kosova temsilcisi Ballkani, Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'i ağırlayacak. 5 Ekim Perşembe günü Fadil Vokrri Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak müsabakayı FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi maçını yönetecek hakem belli oldu
Habere Git

Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Çagdas Altay olacak. Maçta VAR'da Hakan Ceylan, AVAR'da da Koray Gençerler görev alacak.

Bitigen, Genkt - Maccabi Tel Aviv maçında

UEFA Avrupa Konferans Ligi B Grubu ikinci maçında Belçika ekibi Gent, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i ağırlayacak. 5 Ekim Perşembe günü KAA Gent Arena'da oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak müsabakada FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a İsrailli hakem
Habere Git

Bitigen'in yardımcılıklarını Mehmet Tugral ve Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Maçta VAR koltuğunda Alper Ulusoy, AVAR'da da Serkan Tokat oturacak.

Senin için hazırladığımız haberler