Türk takımlarıyla da anılmıştı! Transferde Lacazette çıkmazı...

05.10.2021 - 10:08 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 10:11

İngiltere'de Arsenal forması giyen Lacazette, Milan'ın transfer gündeminde. Ancak; transferin önünde ciddi bir engel var. İşte detaylar...

Türk takımlarıyla da anılmıştı! Transferde Lacazette çıkmazı...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alexandre Lacazette, Ada'dan ayrılmayı kafasına koydu. Golcü futbolcunun yeni takımıyla ilgili iddialar devam ediyor. Türk takımlarıyla da anılan Lacazette ile ilgili detaylar haberde...

Arsenal'de mutsuz bir golcü

Lacazette, Arsenal ile sözleşmesinin son yılına girmesine rağmen Premier Lig ekibiyle anlaşamadı. Bu sezon sadece 1 kez ilk 11'de forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, Arsenal'de mutsuz.

Yıllık kazancı 9 milyon Euro

İtalya'dan Calciomercato'nun yazarlarından Daniele Longo, futbolcuya Milan talip. Fransız futbolcunun sezon başına yıllık 9 milyon Euro kazancı var.

Milan'ın golcüye ihtiyacı var

Bilindiği üzere Milan'da Zlatan Ibrahimovic 40 yaşna girdi. Olivier Giroud'nun dışında bir golcüye daha ihtiyaç var. Ancak; futbolcunun maliyeti Milan'ı düşündürüyor.

Türk takımlarıyla da anıldı

Lacazette, Arsenal'de Mesut Özil ile birlikte oynamıştı. Geride bıraktığımız transfer döneminde futbolcu Fenerbahçe ile de anıldı. Ancak; transfer gerçekleşmemişti. 

Performansı nasıl? 

Lacazette, geçen sezon Arsenal'de 47 maçta 17 gol 3 asistlik performans sergiledi. Futbolcu bu sezon ise Premier Lig ve Lig Kupası dahil olmak üzere 4 maçta 162 dakika süre alabildi ve 2 gol 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler