Türk teknik direktör Roma'yı şampiyon yaptı!

14.06.2019 - 17:22 | Son Güncellenme: 14.06.2019 - 20:22

Türk teknik direktör Roma'yı şampiyon yaptı!

Türk teknik direktör Roma'yı şampiyon yaptı! İtalya Serie A Ligi takımlarından AS Roma'nın U15 takımını çalıştıran Türk teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş takımı İtalya Ligi'nde şampiyon yaptı ve Roma'nın şampiyonluk hasretine uzun bir aradan sona son verdi.

İşte detaylar...

Cengiz Ünder'den tebrik!

Roma tarihinin ilk Türk antrenörü olarak, U15 takımının uzun yıllar süren hasretini sona erdirdin. 1 yıl önce başlayan hikayeni şampiyonlukla taçlandırdın. Bu ailenin bir üyesi olarak sana teşekkür ederim. 🙌🏻

Artık @OfficialASRoma'daki en başarılı Türk sensin abi, tebrikler!

Roma U15 takımının şampiyonluk sevinci

2014 yılında Galatasaray'da analiz olarak çalışmaya başlayan, Haziran 2017'de ise asistan antrenörlük görevine getirilen Tuğberk Tanrıvermiş, Galatasaray'dan ayrılarak Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer oldmuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

''Roma Kulübü’ne teşekkür ediyorum''

Roma’nın U15 takımını ilk sezonunda şampiyonluğa ulaştıran Tanrıvermiş,  Çok mutluyuz. Açıklanması zor bir duygu. Bu zafer, çocuklarla yıl boyunca yaptığımız tüm fiziksel, taktik ve teknik çalışmaların ödülü. Bana bu fırsatı veren Roma Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapma fırsatı verdiler ve sonunda şampiyon olduk. Kaliteli takımlar Napoli ve Milan’a karşı maçlar kolay değildi. Çocuklar her şeyden önce kalpleriyle oynadılar dedi. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler