Türk Telekom Koçundan EuroLeague Mesajı!

07.07.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 21:11

EuroCup'taki temsilcimiz Türk Telekom'da göreve gelen 47 yaşındaki Sırp koç Nenad Canak gelecek sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Koçundan EuroLeague Mesajı!

Burak ALACA-AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon 7Days EuroCup'ta finale kadar tırmanan ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom'da yeni koç Nenad Canak gelecek sezon yapılanmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Kupa için mücadele edecek bir kadro kurduk"

Türk Telekom'un geçtiğimiz sezon çizdiği başarılı grafiğin gerisinde kalmayacağını söyleyen Canak "Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans gösterdiler. Ayrıca Erdem Can'da burada gösterdiği performansla Avrupa'nın en iyi kulüplerinden Anadolu Efes'e gitmeyi fazlasıyla haketti. Geçen sezon içerisinde tüm oyuncular kendini oldukça geliştirdi ve bence biz de bu sezon saygı duyulacak ve kupa için mücadele edebilecek bir kadro oluşturduk." ifadelerini kullandı.

"Türk Telekom benim kariyerimde büyük bir basamak"

Türk Telekom'un kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirten Sırp Koç "Türk Telekom benim kariyerim için büyük bir adım ve büyük bir meydan okuma olacak. Bu benim için büyük bir fırsat. Her antrenmanda yüzde yüzümü vereceğim çünkü ben her şeyin antrenmanlarla başladığına inanıyorum. Antrenmanda yaptıklarımızı sahaya yansıtacağız. Takımıma da Avrupa basketbolu oynatacağım. Savunmaların sert, hücumda topu paylaştığımız bir oyunu tüm sezon oynamaya ve kupayı kazanmaya çalışacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom'a NBA patentli guard
Habere Git

"Transfer pazarının gözde isimleri ile imzaladık"

EuroLeague seviyesindeki oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirten Canak "Türk Telekom kendi açısından tarihi bir sezonu geride bıraktı. Transfer pazarının gözde isimleriyle anlaştık ve Euroleague seviyesindeki oyuncularla rekabetçi bir kadro kurduk. Tüm oyuncuların elinden geleni yapacağını biliyorum. Tabii ki en önemlisi takımın başarılı olması ve iyi basketbol oynamamız." ifadelerini kullandı.

"Ben tipik bir Sırp koçuyum"

Sırp ekolünden doğru noktaları takımın oyun anlayışına yansıtacaklarını söylyen 47 yaşındaki koç "Elbette disipilin çok önemli ama ben tipik bir Sırp koçu değilim. Sahada oyuncularıma özgürlük veririm ama bazı zamanlarda hücumda ve savunmada kendi prensiplerimizden de kopmamalıyız. Sırp ekolünün en iyi taraflarını almaya çalışacağız." dedi.

"Transferi kapattık"

Transfer sezonunu yaptıkları eklemler ile kapattıklarını açıklayan Canak "Şu an kadromuzu tamamladık ve gelecek sezona bu oyuncularla başlayacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom iç transferde de düğmeye bastı! Mehmet Yağmur ile 1 yıl daha...
Habere Git

Ankara seyircisine mesaj

EuroCup'ta başarı sağlayıp EuroLeague hedefine ulaşma yolunda taraftarlara seslenen Nenad Canak "Umarım taraftarlar geçtiğimiz yıl gösterdikleri desteği sürdürür. Söz veriyorum her maçta en iyisini yapıp kazanmak için savaşacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler