Türkçe öğrenen Stefan Kuntz'dan yeni paylaşım

20.01.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 00:16

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Alman teknik direktörü Stefan Kuntz Türkçe öğrenmek için çabalıyor. Kuntz derslerinden yeni bir paylaşım yaptı.

Türkçe öğrenen Stefan Kuntz'dan yeni paylaşım

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında milli takım ile anlaşmaya varan Kuntz Türkçe öğrenmeye başlamıştı. Derslerine ara vermeden devam eden Alman teknik adam Türkçe dersinden yeni bir fotoğraf paylaştı.

Zorlu aşamalara geldik

Türkçe derslerinde zorlu aşamalara geldiğini söyleyen Kuntz Türkçe öğretmenine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Paylaşımının devamında Türkçe konusunda kendisine yardımcı olan öğretmenine teşekkür eden Kuntz "İstanbul Üniversitesinden Sinan Hoca'ya teşekkürler." dedi.

Stefan Kuntz kimdir?

30 Ekim 1962 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen Stefan Kuntz futbol kariyerine oyuncu olarak başladı. Futbolculuk sonrasında kariyerine teknik direktör olarak devam eden Kuntz Almanya U21 ve U23 de dahil olmak üzere 6 farklı takımda görev aldı. Eylül ayında ise Türkiye A Milli Futbol Takımı ile anlaşmaya vardı.Teknik direktörlük öncesi futbol oynayan Alman teknik adam 1995-1996 sezonunda Beşiktaş için mücadele etmişti. Beşiktaş için 34 maça çıkan eski forvet 11 defa fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler