Türkiye'nin İlk ve Tek Spor ve Blockchain Sertifika Programı Başlıyor

02.03.2023 - 13:19 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 13:56

Socios.com Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi'nin işbirliğiyle Türkiye'nin tek spor ve blockchain programı başlıyor. Ücretsiz olacak program detayları.

Türkiye'nin İlk ve Tek Spor ve Blockchain Sertifika Programı Başlıyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye’nin ilk ve tek spor endüstrisi & blokchain içerikli akademik eğitim programının ikincisine start veriliyor. Socios.com Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi'nin işbirliğiyle “Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği” isimli sertifikalı eğitim programında sporun değişen ve dijitalleşen teknolojilerle birlikte geleceği konuşulacak. Spor ve blockchain alanında kariyer yapmak isteyen gençlerin katılımına yönelik hazırlanan eğitim programı, bu yıl da özel başvuruyla alım yapacak ve herhangi bir ücret alınmayacak.

İşte sertifika eğitimindeki dersler

Kendi alanının çok değerli profesyonel ve akademisyenlerinin eğitmenlik yapacağı programda şu dersler verilecek:

-Spor endüstrisinin geleceği
-Değişen ve dijitalleşen dünyanın yeni pazarlama ve iletişim trendleri
-Blockchain dünyasındaki iş modelleri
-NFTler
-Metaverse dünyası
-Fan Tokenlar

8 haftalık program 16 Mart'ta başlıyor

Söz konusu program 16 Mart 2023 tarihinde başlayacak. 8 haftalık program hafta içi Perşembe günleri 19.00-21.00 saatleri arasında, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Program sonunda tüm katılımcılara Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi, özel  bir sertifika verecek.

 

Gençlere yeni iş olanakları sağlayacak

Programın eğitmenlerinden olan Socios.com Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sema Tuğçe Dikici, program için şunları söyledi: “Sporun dijitalleşme ve blockchain teknolojileri ile olan yol arkadaşlığının bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlerimize de yeni iş olanakları sağlayacağının bilincindeyiz. Socios.com olarak, öğrenme ve eğitimi şirketimizin en önemli değerlerinden biri olarak kabul etmekle birlikte, bu alanda topluma katma değer yaratacak iş birliklerini de hayata geçirmeye devam ediyoruz" dedi.

İnteraktif bir akademik program

Geçen  yıl gençlere spor yöneticiliği, spor ekonomisi, spor pazarlaması gibi temel dersler eşliğinde sporun dijital dünyanın yeni trendleri konusunda eğitim vermek üzere Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi ile güçlerini birleştirdiklerini kaydeden Dikici, "Çok güzel bir eğitim programını hayata geçirmiştik. Bu yıl ikincisi için geri sayımı başlattık. Umarım ilkinde olduğu gibi verimli ve interaktif bir akademik eğitim programı olur" dedi.

Sektöre girmek isteyen gençlere fırsat

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi Müdürü Emir Güney de “Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği” programının iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, "Programı spor sektörüne girmek isteyen ve aynı zamanda dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden genç arkadaşlarımızı alanında uzman akademisyen ve profesyonellerle bir araya getirmek için dizayn edildi. Misyonumuz, Socios.com’un her geçen gün daha da dijitalleşen spor dünyasındaki öncülüğü sayesinde program katılımcılarımıza yeni bir dünyanın kapılarını açmaktır. Ücretsiz olarak verilen bu programın, spor dünyasında pozitif bir değer yaratacağına eminim" dedi.

Programa dair detaylı bilgi ve kayıt için bu linkte erişim sağlanabilir: 
https://scm.khas.edu.tr/tr/dijital-donusum-ve-spor-endustrisinin-gelecegi-ii-sertifika-programi

 

Senin için hazırladığımız haberler