Türkiye'ye ikinci Rumen teknik adam geliyor

27.12.2020 - 15:49 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 16:00

Son dönemde Türkiye'de Rumen teknik antrenör sayısı artıyor. Renkli kişiliği ve taktiksel becerileriyle Gaziantepspor'a altın dönemini yaşatan Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica dışında Adrian Mutu da Türkiye'de takım çalıştırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Türkiye'ye ikinci Rumen teknik adam geliyor

AJANSSPOR - HABER

Kariyerinde Inter, Juventus, Fiorentina ve Chelsea gibi dev Avrupa kulüplerinde oynadıktan sonra emekli olan ve Romanya U21 Takımı'nın başına getirilen Rumen çalıştırıcı Adrian Mutu'nun Süper Lig kulüplerinden teklif aldığı konuşuluyor. Mutu'nun hangi kulüplerle iletişimde olduğu sır gibi saklanırken,  Mutu'nun önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek görüşmeler yapacağı iddia edildi.

Romanya U-21 milli takımın başına getirilmesi gündem olmuştu

Geçmişte birçok olaya karışan Adrian Mutu'nun Romanya U-21 Milli Takımı'nın başına getirilmesi ülkesinde tartışmalara sebep olmuştu. 2003 yılında Chelsea'ye 15 milyon sterline büyük umutlarla transfer olan Adrian Mutu, futbol dışı konularla gündemden düşmemişti.

İngiltere'de bulunduğu dönemde, uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 6 ay futboldan men cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca doping kullandığı da tespit edilen Adrian Mutu, 9 ay men cezası daha almıştı. Rumen futbolcu, her ne kadar dopingi cinsel gücü arttırmak için kullandığını söylese de cezadan kurtulamamıştı.

Adrian Mutu, 20 yıl süren futbol kariyerinde 415 karşılaşmada toplam 157 gol attı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler