'Türklerden daha iyiyiz'

04.10.2016 - 18:25 | Son Güncellenme: 04.10.2016 - 18:25

 6 Ekim Perşembe günü 2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Konya'da ağırlayacağımız Ukrayna milli takımından iddialı demeçler geldi.

Ukrayna'nın 3 önemli oyuncusu Ruslan Rotan, Taras Stepanenko, ve Artem Fedetskiy, A Milli Takımımız ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ruslan Rotan, "Türkiye bizim doğrudan rakibimiz. Çok kritik bir maç, bizim için ve onlar için çok ciddi bir mücadele gerektirecek. Kosova maçını düşünmüyoruz, öncelikle Türkler ile oynamalıyız" diye konuştu.

'Kağıt üzerinde biz daha iyiyiz'

Fedetskiy ise, "Herhangi bir Türk takımı ile oynanacak her maç zordur, çünkü çılgınca bir destek var. Bu yüzden, Türkler her zaman son dakikaya kadar oynuyor ve her şeyini veriyor. İyi hazırlanmalı, iyi odaklanmalıyız. Bence kağıt üzerinde biz daha güçlüyüz. Sahada daha iyi olduğumuzu ispatlamalıyız. Planlarımız ve hedeflerimiz var. Doğrudan Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz, gerisi bizi ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.
 
'Türklerle nasıl başa çıkılacağını biliyoruz'

Shakhtar Donetskt' forması giyen Taras Stepanenko ise, "Konya büyük bir şehir. Türk taraftarlar da takımını nasıl cesaretlendireceğini biliyor. 2 yıl içinde Türk kulüpleri ile 3 kez oynadık. Dinamo Kiev Beşiktaş, Fenerbahçe Zorya ile oynadı. Türklere karşı nasıl başa çıkacağımızı biliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler