Tyler Ennis, Fenerbahçe Beko'ya veda etti!

07.07.2019 - 14:22 | Son Güncellenme: 07.07.2019 - 11:23

Fenerbahçe Beko'da geçtiğimiz sezon başında NBA'den transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonun büyük bölümünde forma giyemeyen Tyler Ennis, yaptığı açıklamayla sarı lacivertli takıma veda etti.

Geçtiğimiz sezon Thy Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe Beko'da yeni sezon yapılanması sürüyor.

Bu doğrultuda Nando de Colo'yu kadrosuna katan sarı lacivertli ekipte ayrılıklar da devam ediyor. Melli ve Guduric'in NBA'ye gitmesinin ardından bir isim daha ayrılığı açıkladı.

Sezon başında NBA'den transfer edilen ve geçirdiği sakatlık sebebiyle sezonun büyük bölümünde forma giyemeyen Tyler Ennis, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla takımdan ayrıldığını duyurdu.

ABD'li basketbolcu yaptığı açıklamada, "Taraftarlara bana verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bu sezon planladığım gibi gitmedi ama benzersiz bir deneyim yaşadım. Hayatımda tanık olduğum en büyük aile ve taraftar grubuydu. Önümdeki yeni süreç için heyecanlıyım. Takipte kalın" ifadelerini kullandı.

Ennis, 21 Ekim 2018'de oynanan Büyükçekmece Basketbol maçında yaşanan bir pozisyonda sakatlık geçirmişti. 24 yaşındaki guardın ayak bileğinin kırıldığı açıklanmış ve oyuncu sezonu kapatmıştı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler