Joel Pohjanpalo: "Kaleciyle aramdaki mental savaşı kazandım!"

18.03.2022 - 22:44 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 22:48

Süper Lig'in 30. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda.Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup olurken maçın ardından Joel Pohjanpalo ve Boyd açıklama yaptı.

 Joel Pohjanpalo: "Kaleciyle aramdaki mental savaşı kazandım!"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda küme düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Karadeniz Derbisi'ni ev sahibi ekip 3-2 kazandı ve 7 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

Penaltılarda kaleciyle mental savaşınız oluyor

Rizespor'un gollerini 59. 64. ve 90+5. dakikalarda üçü de penaltıdan olmak üzere atan Pohjanpalo maçın ardından açıklama yaptı. Pohjanpalo "Finlandiya'dan bu tür maçlara alışkınım. Takım olarak bulunduğumuz pozisyon çok zor.  Acil galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu maçtan 3 puan alabilirsek başımızı yukarı kaldırıp devam edebiliriz diye düşündük. Bu tür zorluk koşullarda olan maça mental olarak iyi hazırlandık. Penaltılarda kaleciyle mental savaşınız oluyor ve bu konuda iyiydim. Çok ihtiyacımız olan bir 3 puan aldık. Bunu bir başlangıç olarak düşünüyoruz"

İlgini Çekebilir
Karadeniz derbisini kaybeden Trabzonlular ne dedi?
Habere Git

Çok önemli bir galibiyet 

Çaykur Rizesporlu Tyler Boyd:  "Çok önemli bir galibiyet aldık. Maç koşulları zorluydu. Ben böyle sahada hiç oynamamıştım. Birlik ve beraberlikle maçı kazandık." dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler