Nicolas Pepe Trabzonspor formasını uçakta giydi! "Bize her yer Trabzon"

08.09.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 08:44

Trabzonspor'un yeni transferi Nicolas Pepe, sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geldi. Yıldız oyuncu, uçakta formayı giydi ve "Bize her yer Trabzon" dedi.

Nicolas Pepe Trabzonspor formasını uçakta giydi! "Bize her yer Trabzon"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavili takım, Arsenal'in yıldız futbolcusu Nicolas Pepe ile anlaşma sağladı. Pepe, transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için Türkiye'ye geldi.

"Birçok teklif aldım ama şampiyonluk için geldim"

Uçakta taraftara seslenen Nicolas Pepe, "Merhaba Trabzonspor taraftarı. Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklif aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim" dedi.

"Tekrar şampiyon olmak istiyorum"

Sözlerine devam eden Pepe, "Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ay-Yıldızlılar liderliği sürdürmek için sahada! Rakip Ermenistan
Habere Git

"Bize her yer Trabzon"

Fildişili yıldız futbolcu Nicolas Pepe, videonun sonunda Türkçe olarak "Bize her yer Trabzon" dedi.

Nicolas Pepe'nin kariyeri

Fransa'da futbola başlayan Nicolas Pepe, Angers, US Orleans, Lille, Arsenal ve OGC Nizza gibi kulüplerde forma giydi. Pepe, bonservisi Arsenal'deyken OGC Nizza'da geçen sezonu kiralık olarak tamamladı.

İlgini Çekebilir
Tahkim'den Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklara itirazına ret!
Habere Git

Nicolas Pepe'nin performansı

2022/23 sezonunda toplam 28 maça çıkan Nicolas Pepe, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yıldız sağ kanat 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 28 yaşındaki futbolcu, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler