Ücretsiz maske nasıl alınır? Sms neden gelmiyor?

18.04.2020 - 22:58 | Son Güncellenme: 18.04.2020 - 23:03

Sağlık Bakanlığının bedava dağıtacağı maske smsleri neden gelmiyor, sms al, kod başvurusu yap, Cumhurbaşkanılığı maske kodu al, ePttAVM maske başvuru güncelle, E-Devlet ücretsiz maske dağıtımı, kod güncelleme, telefon numarası güncelleme, maske için tekrar başvuru yap, nasıl yaparım, nereden yaparım, maske neden gelmiyor, ne zaman gelecek, kargo takip numarası öğren, hangi kargo getirecek, eczaneye nasıl başvuru yaparım ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Ücretsiz maske nasıl alınır? Sms neden gelmiyor?

Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı'nın yaptığı açıklama sonrası Türkiye'de maske satışı yasaklandı. Fiyatların yükselmesine önlem alınması için yapılan bu uygulama sonrası tüm vatandaşlara ücretsiz maske verileceği açıklandı. PTT ve E devlet üzerinden yapılan başvuru sonrası bazı vatandaşlar maskelerini teslim aldılar.

Bazı vatandaşlara ise kod gitmeye başladı. Gelen kod sonrası vatandaşlar eczanelerden maskelerini teslim almaya başladılar.

Maskeleri ulaşmayan ve kod gelmeyen vatandaşlar da nasıl işlem yapacaklarını araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar haberimizde...

İşte Sağlık Bakanı'nın yaptığı o açıklama

"20 ile 65 yaş arası vatandaşa bir kod vererek, eczanelerden temini yolunu tercih ettik. Kendilerine mesaj gelmeyen kişiler için veya telefonu olmayan, kaydı olmayan kişiler için de eczaneye müracaat ettiğinde kimlik doğrulaması sonrası yeniden bir kod verilme durumunu da sağladık. Şu dönemde eczaneler üzerinden 20-65 yaş arası vatandaşımıza maskeyi ücretsiz vermeye devam ediyor olacağız."  

Senin için hazırladığımız haberler