Uğur Dündar Fenerbahçe'nin Transferini Duyurdu!

28.01.2023 - 14:00 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 14:12

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli takımın yeni transferi Jayden Oosterwolde'yi duyurdu.

Uğur Dündar Fenerbahçe'nin Transferini Duyurdu!

AJANSSPOR-HABER

Yarın sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli takım Adana Demirspor'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Samet Akaydin'dan sonra bir transferin daha sonuna geldi.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde ile anlaştı

Sarı-lacivertli yönetim, Ezgjan Alioski'nin performansından memnun olmayan teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği sol bek transferini bitirdi. Kanarya, Prma'nın 21 yaşındaki Hollandalı Jayden Oosterwolde ile her konuda anlaşmaya vardı. 

Uğur Dündar: "Geliyor"

Jayden Oosterwolde ile her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe'de Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yıldız oyuncunun gelişini sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duyurdu. Dündar paylaşımında, "Geliyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
FLAŞ - Fenerbahçe transferi bitirdi! Türkiye'ye geliyor
Habere Git

7 milyon Euro'luk transfer

Bilindiği üzere, Fenerbahçe'nin Oosterwolde transferi için İtalyan kulübü Parma'ya 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edilmişti. 

Oosterwolde'nin Fenerbahçe'den kazanacağı ücret

Sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'ye gelecek olan 21 yaşındaki sol bek oyuncunun sarı-lacivertli takım ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve oyuncunun da yıllık 800 bin Euro kazanacağı öğrenildi.

1 Temmuz 2022 tarihinde Hollanda ekibi Twente'den Parma'ya 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Oosterwolde, bu sezon forma giydiği 19 maçta 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

FC Twente altyapısında futbola başlayan Hollandalı sol bekin Parma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler