Uğur Karakullukçu "Oğlu ayrıcalıklı" dedi, Ayhan Akman telefona sarıldı

31.08.2023 - 11:38 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 12:40

Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu, canlı yayında Galatasaray altyapısında forma giyen Hamza Akman hakkında yaptığı yorumlar sonrası Ayhan Akman'dan telefon geldi.

Uğur Karakullukçu "Oğlu ayrıcalıklı" dedi, Ayhan Akman telefona sarıldı

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında Galatasaray'ın altyapısında forma giyen Hamza Akman hakkında yorumlarda bulundu. Karakullukçu'nun yorumları sonrasında babası Ayhan Akman, telefona sarıldı.

''Hamza Akman oynasın diye forvetsiz çıktı Galatasaray''

Uğur Karakullukçu kanalında Galatasaray altyapı maçını değerlendirirken Hamza Akman'ın oynaması hakkında yorumlarda bulundu. Karakullukçu , "Galatasaray, Başakşehir ile oynadığı U19 finaline Hamza Akman, ilk 11'de çıksın diye 4-6-0 çıktı. Açın maçı izleyin. Hamza Akman oynasın diye forvetsiz çıktı Galatasaray. Yenildi Başakşehir'e. Altyapıda ayrıcalıklı futbolcu olmaz! Hamza'yı da seviyorum." dedi.

Ayhan Akman, canlı yayını aradı

Uğur Karakullukçu'nun canlı yayında yaptığı konuşma sırasında Ayhan Akman, telefonla aradı. Karakullukçu'yu canlı yayında arayan Akman, programın bitmesinden sonra kendisini aramasını istedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın grubu belli oluyor! İşte torbalar...
Habere Git

“Konuşmak böyle bişey''

Karakullukçu konuşma sonrasında; “Konuşmak böyle bişey, bilin bunu, 2-3 telefon daha alırım bugün” diyerek yayınına devam etti.

''Tüm çocuklar zehirlendi''

Hamza ve Efe Akman'ın diğer oyuncuların moralini bozduğunu söyleyen Karakullukçu, ''Galatasaray altyapısında olan bütün çocuklar Efe ve Hamza'nın ayrılıcaklı olduğunu düşünüyor. Tüm çocuklar zehirlendi. Galatasaray altyapısından 3-4 sene oyuncu çıkmasını beklemeyin'' dedi.

Akman ile telefon konuşmasını da açıkladı

Uğur Karakullukçu, bugün sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımla Ayhan Akman ile arasında geçen konuşmayı da anlattı: Arkadaşlar, bizzat aktif futbolcu beni arayıp haddini aştığında bile (Yasin Öztekin) çıkıp ulusal TV'de bunu anlatmış birisiyim. Kimseden çekinmem. Ayhan Akman benzer bir şey yapsa anlatırdım ama hocayla yaptığımız konuşma asla böyle değildi, en ufak bir saygısızlık da yoktu."

Ayhan Akman yorumlara üzülmüş ve kırılmış

Ayhan Akman'ın yorumlarına üzüldüğünü kaydeden Karakullukçu, "Ayhan hoca, altyapıdaki oyuncuların A takım kampına götürülmesi için çalıştığından bahsetti, detayları anlattı, konuyla ilgili en fazla söylediği şey üzüldüğü ve kırıldığı oldu. Kimsenin hakkını yedirmek istemem, aramasının yayına denk gelmesi talihsizlik, onun dışında sorun yok" diye yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler