Uğur Tütüneker: "Fernandao ile görüştük"

02.01.2020 - 22:23 | Son Güncellenme: 02.01.2020 - 22:23

Uğur Tütüneker: "Fernandao ile görüştük"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'den Muhammed Şengezer ve Fernandao'nun transferi hakkında son dakika açıklaması geldi.

Muhammed Şengezer ve Fernandao, Adana Demirspor'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Uğur Tütüneker, "Kaleci, 8 numara ve santrfor pozisyona transferlerimiz olacak. Muhammed Şengezer'le görüşüyoruz. Birkaç gün içerisinde bu transfer netleşecek. Muhammed'i takımımızda düşünüyoruz olmazsa da iyi bir kaleci alacağız." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Fernandao ile görüştük'

"Devre arası transferleri çok zor. Komple takımı da değiştirmek istemiyorum. Son haftalarda oyuncularımız istediğimiz futbolu sahaya yansıttı. Fernandao olur mu, olmaz mı? Bilmiyorum. Fernandao'yla bir görüşmemiz oldu."

'Fatih Terim, Adana Demirspor'a yardımcı olmak istiyor'

"Fatih Terim Hocamız, 'Takımımızdan düşündüğünüz futbolcu varsa biz her şeye açığız. Adana Demirspor'a yardımcı olmak istiyorum.' dedi. Fatih Hocamızın geçmişini tartışmaya gerek yok. Ülke futboluna ve Galatasaray'a katkıları ortada. Fatih Hocamız, Adana Demirspor'un Süper Lig'de olmasını istiyor. Adana Demirspor'a bu noktada yardımcı olmak istiyor."

Senin için hazırladığımız haberler