'Uğurcan Çakır, Liverpool'da oynar'

30.03.2020 - 14:14 | Son Güncellenme: 30.03.2020 - 14:17

'Uğurcan Çakır, Liverpool'da oynar'

Royal Antwerp'te forma giyen milli kaleci Sinan Bolat'tan flaş Uğurcan Çakır ve Beşiktaş açıklaması geldi. Peki, tecrübeli kaleci, Beşiktaş, Uğurcan Çakır ve koronavirüs salgını hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Royal Antwerp'te forma giyen Sinan Bolat, "Ailemle birlikte Belçika'dayım. Koronavirüs salgını sebebiyle zor günlerden geçiyoruz. Ne kadar zor olsa da bireysel çalışmalar yapıyorum, top çalışması yapamıyorum. Bu aşamada beslenmeme dikkat ediyorum." dedi.

'Beşiktaş'tan transfer teklifi aldın mı?' sorusuna Bolat, "Royal Antwerp'te sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Antwerp sözleşme uzatmak için teklif yaptı ama ben bu süreçte beklemek istedim. Türkiye'den isteyen takımlar var, görüştüğüm takımlar da oldu. Şu anda takım ismi söyleyemem. Transfer teklifi aldım." cevabını verdi.

Sinan Bolat, Trabzonspor'da forma giyen ve Premier Lig devi Liverpool tarafından takibe alınan milli takım arkadaşı Uğurcan Çakır hakkında, "Uğurcan Çakır, Liverpool'da oynar. Uğurcan çok yetenekli bir kaleci. Uğurcan'a öyle bir fırsat gelirse değerlendirecektir. Fakat Uğurcan'ın ilk etapta alışma süresi olacaktır." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler