Uğurcan Çakır'a Premier Lig'in yeni ekibi Fulham talip oldu

09.05.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 08:59

Trabzonspor'da şampiyonlukta büyük pay sahibi olan futbolculardan biri olan Uğurcan Çakır'ı, Newcastle ve Leeds'in ardından bir talip daha çıktı. İşte detaylar...

Uğurcan Çakır'a Premier Lig'in yeni ekibi Fulham talip oldu

Şampiyonluğun en büyük mimarlarından Uğurcan Çakır yine Avrupa’nın gündeminde... Milli file bekçisi için özellikle İngiliz kulüpleri yakın takipte. 

Fulham talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; Sezon boyunca çok kritik kurtarışlara imza atan ve yüzde 83’lük başarı oranıyla Süper Lig'in zirvesinde yer alan Uğurcan Çakır’a, Leeds United ve Newcastle’dan sonra Fulham'ın da olduğu öğrenildi. 

Resmi teklif bekleniyor

Championship’i zirvede tamamlayan Fulham, gelecek sezon Premier Lig’de mücadele edecek. Menajerler aracılığıyla Uğurcan için devreye giren Ada ekibinin önümüzdeki haftalarda Trabzonspor yönetimi ile temasa geçip, resmi teklif yapması bekleniyor. 

'Hedefim İngiltere' demişti

Daha önce yaptığı açıklamalarda “Trabzonspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra hedefim bir gün Premier Lig’de oynamak” diyen Uğurcan konusunda yaz dönemi hareketli geçecek. 

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un kalesine duvar ördü
Habere Git

Bordo-Mavililer, resmi tekliflere göre yol haritasını çizecek. Altyapıdan yetişen ve yıllardır kaptanlık pazubandını takan Uğurcan Çakır’ın, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceği öğrenildi. 

Uğurcan Çakır'ın performansı

Piyasa değeri 18 milyon Euro olan milli kaleci bu sezon Trabzonspor formasıyla 40 maçta oynarken, kalesinde 38 gol gördü. 26 yaşındaki file bekçisi 13 maçta ise kalesini gole kapattı. Uğurcan 18 kez de A Milli Takım formasını terletti.

Senin için hazırladığımız haberler